Tekonurmimatot & huopamatot

65 kpl tuotetta
1730360(1).jpg
Terassimaton tai ruohomaton avulla saat ilmettä parvekkeelle tai terassille. Uudista parvekkeen, terassin tai muun ulkotilan ilme uudella matolla. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa matto, joka sopii parhaiten sinulle ja kotiisi.

Mikä on neulahuopamatto?

Huopamainen matto koostuu kuiduista, joiden materiaali on työstetty yhteen neuloilla ”huovuttaen”. Neulahuopamattoja käytetään yleisimmin portaikoissa, mutta ne toimivat yhtä hyvin myös esimerkiksi lasitetulla terassilla ja muissa sen kaltaisissa tiloissa.

Mikä on tekonurmimatto?

Aivan kuten nimikin kertoo, tekonurmimatto on muovimatto, joka näyttää ruoholta. Mattoa on saatavana useissa eri väreissä ja koossa, joten voit valita itsellesi sopivan. Sinulla on myös mahdollisuus valita, kuinka paksu tai ohut haluat tekonurmimattosi olevan. Lisäksi säästyt nurmikon ylläpitoon liittyviltä hankaluuksilta, kuten lannoitus, kastelu ja ruohonleikkuu. Toisin sanoen tekonurmikko ei ole vain houkutteleva vaan myös erittäin käytännöllinen ratkaisu niin parvekkeella kuin pihallakin.

Voinko koristella parvekkeeni tekonurmella?

Tekonurmimatto sopii erinomaisesti parvekkeelle tai terassille luomaan viihtyisän ja ihanan tunnelman. Sisusta tila oleskelukalusteilla, viihtyisällä valaistuksella ja mukavalla parvekepöydällä. Näin luot tyylikkään ja kutsuvan terassin, jossa viihtyvät niin perhe kuin vieraatkin.

Voinko ostaa tekonurmimattoja ja neulahuopamattoja edullisesti?

Trademaxilla on jokaiselle jotakin, olipa budjettisi mikä tahansa. Löydät laadukkaita tuotteita edullisesti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa se tuote, joka sopii sinulle ja kotiisi parhaiten.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä