Itämaiset matot

1 901 kpl tuotetta
Kampanja
1169037(1).jpg

Jos haluat luoda todella kodikkaan ja tyylikkään ympäristön, kannattaa ehdottomasti hankkia itämainen matto. Itämaiset matot ovat ainutlaatuisia ja kauniita - niitä myydään usein myös seinälle ripustettaviksi taideteoksiksi.

Itämaiseen mattoon mahtuu koko maailma

Itämainen matto ei koskaan mene pois muodista. Itämaisella matolla on miellyttävän pehmeä kävellä. Siksi ne sopivat erityisen hyvin koville kivilattioille. Matot valmistetaan joko käsin tai koneella solmimalla yleensä silkki- tai villalangasta. Valmistustavasta riippumatta matot ovat erittäin kestäviä. Matot puhdistetaan imuroimalla ja harjaamalla. Mahdolliset tahrat tulee poistaa kemiallisessa pesussa. Maton elinikä on yleensä yli 100 vuotta.

Trademaxilla on laaja valikoima erivärisiä ja erikokoisia itämaisia mattoja. Niistä löydät varmasti oman suosikkisi. Olemme lähes varmoja, ettet koskaan tule katumaan päätöstäsi ostaa itämainen matto. Mattojen hillityt värit, geometriset ja monimutkaiset kuviot tulevat upeasti esiin maton ylellisesti hohtavasta pinnasta. Matosta tulee ansaitusti kotisi sisustuksen keskipiste, ja sen malli kertoo missä maassa, ja mahdollisesti myös missä kylässä matto on kudottu. Hanki kotiisi upea itämainen matto, joka henkii ylellisyyttä ja ainutlaatuista historiaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja