Juhlateltta

215 kpl tuotetta
1307175(1).jpg
Olitpa sitten suunnittelemassa suuria juhlia tai pieniä perhejuhlia, juhlateltta on loistava ratkaisu. Juhlateltan avulla saat suojaa sekä sateelta että voimakkaalta auringolta ja luot viihtyisän piilopaikan vieraille. Ehkä juhlateltta on pystytetty pysyvästi kesäksi, tai ehkä se otetaan esiin vain juhlia varten. Joka tapauksessa löydät juuri oikean version laajasta edullisten juhlatelttojen valikoimasta.

Juhli ja rentoudu juhlateltassa

Minkä kokoinen juhlateltta minun pitäisi valita?

Älä valitse liian pientä juhlatelttaa, vaan isompi on parempi. On parempi, että juhlateltta tuntuu tilavalta kuin liian ahtaalta. Älä myöskään unohda, että katon alle on mahduttava istuvien vieraiden lisäksi myös ruoka- ja juomapöydät.

Mihin voin sijoittaa juhlateltan?

Yleisin paikka juhlateltan sijoittamiselle on nurmikolla, jossa teltan aukosta on helppo päästä sisään ja ulos. Juhlateltta voi kuitenkin olla myös terassilla, jossa voit istua suojassa sateelta ja tuulelta. Tärkeintä on, että sijoitat juhlateltan sinne, minne voit ankkuroida sen kunnolla ja missä se on sinulle kaikin puolin kätevä.

Mihin voin käyttää juhlatelttaa?

Tietysti voit käyttää juhlatelttaa puutarhajuhliin, mutta sitä voi käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin. Jos tarvitset suojaa sateelta maalatessasi tai öljytessäsi ulkokalusteita, juhlateltta on kätevä apu ja suoja. Joinakin kesinä on uskomattoman kuuma, ja juhlateltta voi silloin olla mukava nukkumapaikka keskellä puutarhaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä