Pensasleikkurit

3 kpl tuotetta
2182456(1).jpg
Haluatko luoda pihaasi kauniin muotoisia puita ja pensaita? Pensasleikkurin avulla teet sen yksinkertaisesti ja siististi. Valitse oikeanlainen pensasleikkuri sen mukaan, miltä puutarhasi tarvitsee. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin-valikoimaan!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka valitsen oikeanlaisen pensasleikkurin?

On hyvä tarkistaa minkä paksuisen oksan pensasleikkurilla voi leikata, niin tiedät että voitko leikata sillä pensaitasi vai et. On myös tärkeää, että valitset pensasleikkurin, jonka käyttäminen ei rasita käsivarsiasi, joten sen on oltava oikein tasapainotettu.

Pitäisikö minun valita akkukäyttöinen vai sähköinen pensasleikkuri?

Akkukäyttöisellä pensasleikkurilla on helpompi leikata isompi ala puutarhaa, sillä johtoa ei tarvita. Akkukäyttöinen leikkuri kuitenkin painaa hieman enemmän ja sen käyttöaika on rajattu akun kestoon. Sähköisellä pensasleikkurilla työskennellessä aikaa ei ole rajoitettu, mutta joudut huolehtimaan sähkön saannista. Lisäksi sinun on oltava varovainen ja pidettävä silmällä johtoa, jotta et vahingossa leikkaa sitä. Toisin sanoen molemmissa on hyvät ja huonot puolensa.

Millaisia pensasleikkureita on olemassa?

Trademaxilta löydät sekä sähkö- että akkukäyttöiset pensasleikkurit. Leikkurin terän pituus määrittää leikkuupituuden ja terien etäisyys määrittää sen, miten paksuja oksia leikkuri pystyy leikkaamaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä