Stiga ruohonleikkurit!

1 edullista tuotetta
Lajittelu

Pidä nurmikkosi siistittynä! Stiga ruohonleikkuri tekee kesänvietosta leppoisaa. Suositulla Multiclip-ruohonleikkurillamme pidät nurmikkosi kauniina nykyaikaisella tavalla. Uuden tekniikan ansiosta leikkaat ja lannoitat nurmikkosi samaan aikaan. Ruohonleikkuri kerää leikkausjätteen, joten säästyt haravoimiselta!

Tuloksena? - Naapurit kateelliseksi tekevä kaunis ja tiheä nurmimatto pienellä vaivannäöllä.

Stiga ruohonleikkuriemme valikoima on laaja ja monipuolinen!

NYT! - EDULLINEN TOIMITUS

Tee pihanurmestasi edustava

Sileä ja tuoksuva pihanurmi pilvettömän taivaan alla on yksi kesän tunnusmerkeistä. Täydellisen nurmikon aikaansaamiseksi tarvitaan aikaa ja vaivaa. Onnistuaksesi tavoitteessasi tarvitset oikeanlaiset työkalut, jotka todella hoitavat työn puolestasi.

Me Trademaxilla olemme koonneet yhteen laajan tarjonnan ruohonleikkureita Stigan valikoimast. Valitse yksinkertaisten kodinlaittajien työkalujen ja kehittyneempien isojen puutarhojen kunnossapitoon tarkoitettujen koneiden väliltä. Hanki työkalut, joilla saat luotua puutarhastasi katseidenkääntäjän kesäajaksi.

Mitä ominaisuuksia etsit ruohonleikkuriltasi? Haluatko säätää sillä nurmikkosi pituutta? Tuleeko sen kerätä leikkuujäte? Tuleeko sen olla yksinkertainen ja helppo käyttää? Valinnan mahdollisuuksia on monia, tärkeintä kuitenkin on löytää Stiga ruohonleikkuri joka tekee mahdolliseksi onnistua unelmiesi nurmikon saavuttamisessa. Kysy meiltä, jos olet epävarma päätöksestäsi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä