categoryTopBlock

Poreammeet ja hierovat ammeet

12kpl tuotetta
Kylpyammeet
Kampanja

Unelmoitko poreammeesta tai hierovasta kylpyammeesta? Nyt sinulla on vihdoin varaa hankkia unelmiesi amme ja nostaa näin kylpyhuoneesi mukavuus seuraavalle tasolle. Valikoimissamme on paljon laadukkaita, tunnettujen tuotemerkkien poreammeita sekä hierovia ammeita. Olet sitten etsimässä pientä hierovaa ammetta tai suurempaa poreammetta, on meillä vaihtoehtoja, joista valita. Vaihtoehtoja löytyy sijoitettavaksi sekä huoneen keskelle että nurkkaan.

Edulliset ja laadukkaat poreammeet

Viime vuosien aikana kiinnostus poreammeisiin ja hieroviin ammeisiin on selvästi lisääntynyt. Mikä onkaan ihanampaa kuin sukeltaa lämpöiseen porekylpyyn rankan työpäivän jälkeen? Poreamme on eittämättä loistava hankinta vartalon ja mielen hyvinvointia ajatellen, ja se antaa ankeaankin kylpyhuoneeseen ylellistä kylpylätunnelmaa. Trademaxilta löydät laadukkaat poreammeet ja lisävarusteet.

Kun olet päättänyt hankkia poreammeen tai hierovan ammeen, kannattaa hetki miettiä mitä ominaisuuksia ammeelta haluat. Lisäksi kannattaa miettiä minkä kokoinen ja tyylinen amme sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Pidätkö pehmeämmästä rentoutushieronnasta vai kaipaatko hieman tuntuvampaa, erityisesti määrättyyn kehonosaan suunnattua hierontaa? Trademaxin valikoimasta löytyy poreammeita, joissa on mm. selkä- ja sivuhieronta. Sinulle, joka haluat vain parasta, meiltä löytyy myös vaihtoehto, jossa on kaikki vaihtoehdot: pohja-, sivu-, jalka- ja selkähieronta. Ammeita löytyy niin yksin kylpijälle kuin kahdelle hengellekin. Haluatko mahdollisesti ottaa suihkun kylpyammeessa? Sekin onnistuu, kun yhdistät ammeeseen suihkuseinän! 

Tutustu suureen valikoimaamme ja toteuta unelmiesi kylpyhuone Trademaxin avulla! Toimitamme tilauksesi talosi ovelle, joten pääset helposti nauttimaan kylpyhuoneesi uudesta ilmeestä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja