Poreammeet ja hierovat ammeet

41 kpl tuotetta
1007712(1).jpg
Kampanja

Haaveiletko kylpemisestä poreammeessa tai hieronta-ammeessa? Nyt sinulla on vihdoinkin varaa ostaa poreamme ja nostaa kylpyhuoneesi toiminnallisuus ja tyyli uudelle tasolle. Tarjoamme verkkokaupassamme laajan valikoiman tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita poreammeita ja hieronta-ammeita. Etsitpä sitten pientä hieronta-ammetta tai isompaa poreammetta kahdelle, on meillä useita vaihtoehtoja, joista valita. Ja jos haluat sijoittaa kylpyammeen nurkkaan tai keskelle huonetta, löydät meiltä siihenkin erilaisia vaihtoehtoja.

Edulliset ja laadukkaat poreammeet

Miten valitsen oikean pore- tai hieronta-ammeen?

Kun ostat pore- tai hieronta-ammetta, on hyvä miettiä tarkkaan, mitä ominaisuuksia haluat ja millainen muotoilu ja koko sopivat kylpyhuoneeseesi. Jos pidät pehmeämmästä rentouttavasta hieronnasta, pohjaan asennettu ilmajärjestelmä, jossa on pohjahieronta, tarjoaa täydellisen kokemuksen. Jos taas pidät hieman kovemmasta hieronnasta, anatomisesti sijoitettu kylki- ja selkähieronta voi olla sopiva juuri sinulle. Ja niille, jotka eivät osaa valita, mutta haluavat vain parasta, on tarjolla hieronta-ammeita, joissa on kaikki ominaisuudet: pohja-, sivu-, jalka- ja selkähieronta.

Haluatko viettää aikaa kylvyssä yksin vai aiotko roiskia perheenjäsenten kanssa?

Trademaxilla on sekä yhden hengen ammeita että kahden hengen poreammeita. Haluatko, että voit käydä kylpyammeessa myös suihkussa? Lisää siinä tapauksessa ammeeseen käytännöllinen lasinen suihkukaappi.

Miten puhdistan poreammeeni?

Vaikka kävisit suihkussa ennen poreammeeseen menoa, on tärkeää puhdistaa amme aina käytön jälkeen. Ensinnäkin kalkki- ja saippuajäämistä, mutta myös hius- ja ihojäämistä. Kylpyammeen puhdistamiseen on hyvä käyttää mietoa pesuainetta. Kytke kuplatoiminto päälle ja kaada sopiva pesuaine. Tee tämä noin kerran neljännesvuosittain.

Mitkä ovat poreammeen tai hieronta-ammeen edut?

Viime vuosina kiinnostus poreammeita ja hierontakylpyjä kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti, ja ymmärrämme hyvin miksi. Mikä voisi olla mukavampaa kuin liottaa kehoa kuumissa kuplissa pitkän työpäivän jälkeen? Poreamme on epäilemättä uskomaton investointi sekä keholle että mielelle, ja se voi muuttaa tylsän kylpyhuoneesi ylelliseksi kylpyläksi. Trademaxilla on laadukkaita poreammeita, joissa on luotettavat turvallisuusominaisuudet. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja