Kylpyhuonekalusteet

1 891 kpl tuotetta
Kampanja
1913191(1).jpg
Trademaxilta saat kylpyhuonekalusteita kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin ja tarpeisiin. Vietämme kylpyhuoneessa erittäin arvokasta aikaa. Välillä on kiire, välillä on rentoutumisen ja virkistäytymisen aika. Joka tapauksessa on tärkeää, että sinulla on kylpyhuoneessa sellaiset huonekalusteet, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämääsi. Trademaxin verkkokaupasta löydät edullisia kylpyhuonekalusteita, jotka tarjoavat reilusti säilytystilaa sujuvampaan ja mukavampaan arkeen.

Kuinka valitsen oikean pesuallaskaapin?

Meillä on paljon erimallisia ja erikokoisia kylpyhuonekalusteita. Valitse pesuallaskaappi sen mukaan, mistä pidät ja mikä sopii omaan kylpyhuoneeseesi. Kaapissa voit säilyttää tavaroita ja laitteita, joita et välttämättä halua näkyville, mutta joiden pitäisi olla käden ulottuvilla lähes päivittäin. Trademaxilta löytyy muun muassa seinään asennettavat pesuallaskaapit, jotka helpottavat siivoamista, lipastot pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla ja kaapit, joissa on paljon säilytystilaa suurenkin perheen tarpeisiin. Valitse malleista ja materiaaleista omaan kotiisi sopivat: valkoista tai mustaa korkeakiiltoista, värikästä tai trendikästä betonijäljitelmää.

Kuinka valitsen kylpyhuoneeni suunnittelun ja sisustuksen?

Pidätkö ylellisistä ja minimalistisista kylpyhuonekalusteista, jotka muistuttavat designhotelleista, vai pidätkö enemmän kodikkaan hämärästä valaistuksesta ja lämpimistä väreistä? Meillä on tyyliltään maalaisromanttisia, retrohenkisiä ja moderneja kylpyhuonetuotteita. Löydät meiltä myös kiveä, marmoria, erilaisia luonnonmateriaaleja sekä viherkasveja, jotka sopivat kylpytiloihin.

On järkevää rakentaa ja sisustaa kylpyhuone, joka kestää aikaa ja tyylien vaihtumista. Se ei tarkoita sitä, että kaiken pitäisi olla tylsää, vaan sitä, että suunnittelussa tarvitaan hieman mielikuvitusta. Valkoisen, mustan, harmaan tai ruskean sävyiset kalusteet luovat harmonisen tyylin, joka kestää aikaa. Neutraalin värisiin kalusteisiin on helppo yhdistellä erilaisia ja erivärisiä kylpyhuonetekstiilejä ja sisustusesineitä. Millaisesta sisustuksesta sitten pidätkin, meiltä Trademaxilta löydät juuri sinulle ja sinun kylpyhuoneeseesi sopivat yksityiskohdat.

Miten minun kannattaisi suunnitella kylpyhuoneen säilytysratkaisut?

Vaikka siivoaisit ja järjestäisit kylpyhuoneen kaapit säännöllisin väliajoin, saattavat kaapit olla silti liian täynnä pulloja, purkkeja ja vanulappuja. Silloin kannattaa miettiä, millaisia säilytysratkaisuja on olemassa. Valikoimassamme on erilaisia tilavia sivukaappeja ja korkeita kaappeja, seinälle asennettavia kaappeja tai jalallisia kaappeja, jotka on suunniteltu piilottamaan pyyhkeitä ja kauneudenhoitotuotteita. Valitse niistä kylpyhuoneesi kokoon ja muuhun sisustukseen ja tyyliin sopiva vaihtoehto. Ehkä haluat piilottaa osan tavaroista, kun taas toiset voivat jäädä näkyville. Tällöin sopiva vaihtoehto voisi olla kaluste, jossa on sekä kaappeja että avohyllyjä. Värikkäät rullatut pyyhkeet ovat mukava katseenvangitsija, ja samalla pyyhkeet ovat käytännöllisesti esillä vieraitakin varten.

Kuinka asennan uudet kylpyhuonekalusteeni?

Suurin osa kylpyhuonekalusteistamme on helppo asentaa itse, mutta jos olet vähänkin epävarma, suosittelemme ottamaan yhteyttä asentajaan, joka varmistaa, että kalusteet tulee oikein asennetuiksi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Peili
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja