1913423(1).jpg
Kampanja
Suihkulastan avulla voit pitää suihkusi puhtaana ja raikkaana paljon pidempään. Valitse uusi suihkulasta tarpeidesi ja makusi mukaan. Tarjoamme valikoimassamme erimallisia ja erivärisiä lastoja, joilla voit kuivata suihkun käytön jälkeen. Ehkäpä pitäisit mustasta lastasta? Mitä tahansa mallia etsitkin, löydät sen varmasti Trademaxilta.

Tarvitsenko suihkulastaa?

Jos haluat välttää riskin liukastua märissä paikoissa suihkun jälkeen, kuminen lasta on hyvä investointi. Sitä on myös hyvä käyttää suihkuovien kuivaamiseen, mikä auttaa pitämään lasit kirkkaina pidempään ja helpottaa näin siivoamista.

Pitäisikö minun valita pitkä- vai lyhytkahvainen suihkulasta?

Miksei molempia? Pitkä suihkulasta helpottaa veden poistoa lattialta. Lyhytvartinen lasta on kätevä veden kuivaamiseen suihkuseinästä tai -ovesta.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen lastan suihkua varten?

Kylpyhuonelasta ei ole vain toiminnallinen osa kylpyhuonetta. Oikea vaihtoehto on myös tyylikäs ja koristeellinen yksityiskohta, joka sopii kylpyhuoneen muuhun sisustukseen. Aloita siis miettimällä, minne lastan sijoitat. On mukavaa, että se on lähellä ja voit ripustaa sen helposti seinälle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja