1316184(6).jpg
Kampanja

Käytännöllinen ja tyylikäs wc-paperiteline

Oletko kyllästynyt siihen, että vessapaperirulla lojuu lattialla tai että sen paikka on lavuaarin reunalla niin, että se uhkaa kastua aina käsiä pestessä? Kannattaa hankkia wc-paperiteline, jolla tilaan saa käytännöllisyyttä ja tyyliä. Löydät meiltä Trademaxilta useita edullisia ja upeita vessapaperitelineitä.

Millaisia vessapaperitelineitä valikoimassanne on?

Meiltä löydät sekä lattialla vapaasti seisovia että seinälle kiinnitettäviä wc-paperitelineitä. Tyylejä, materiaaleja ja värejä on mistä valita. Seinälle kiinnitettävä wc-paperiteline on käytännöllinen ja vie vain vähän tilaa, kun taas lattiamallinen wc-paperiteline on helppo siirtää paikasta toiseen ja siinä on yleensä tilaa myös vararullille.

Miten seinälle asennettava wc-paperiteline kiinnitetään helpoiten?

Seinälle asennettavan vessapaperitelineen voi kiinnittää joko ruuvaamalla, liimaamalla tai käyttämällä kaksipuolista teippiä. Kahta jälkimmäistä käyttämällä et ainakaan riko vahingossa tilan seinien vesieristystä.

Mitä telinettä hankkiessa tulisi ottaa huomioon?

Luonnollisesti tyyli, muotoilu ja toiminnallisuus ovat tärkeitä asioita. Miellyttääkö sinua klassinen kromi, joka sopii useimpiin kylpyhuonesisustuksiin vai haluatko sisustukseen hieman lisäilmettä ja kullan hohtoa? Valikoimassa on myös wc-paperitelineitä, joihin on yhdistetty wc-harja sekä säilytystilaa vararullille ja vaikkapa lehdille.

Miten paljon wc-paperiteline maksaa?

Olemme valikoineet Trademaxin laajaan valikoimaan tyylikkäitä ja monen hintaisia wc-paperitelineitä, jotka kaikki ovat tietysti laadukkaita. Tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinun suosikkisi. Tilaa se helposti netistä trademax.fi – aina edullisesti, helposti ja mukavasti!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja