Pyyhekuivain

64 kpl tuotetta
1913243(5).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset
Suihkun tai kylvyn jälkeen mikään ei ole niin mukavaa kuin lämpimään pyyhkeeseen. Kylpyhuoneen voi myös pitää lämpimänä pyyhekuivaimen avulla. Toisin sanoen sähköllä toimiva pyyhekuivain on monikäyttöinen. Trademaxilta löydät monia erilaisia, erikokoisia ja -värisiä malleja. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan uusi pyyhekuivain edullisesti netistä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valitessani sähköistä pyyhekuivainta?

Mallin valintaan vaikuttaa muun muassa se, kuinka suuri perhe sinulla on, eli kuinka moni pyyhetelinettä käyttää. Pyyhetelineen tyyliä kannattaa myös miettiä. Valitse vapaasti kylpyhuoneeseesi sopiva ja tarpeitasi parhaiten vastaava kuivain. Trademaxilta löydät monia erilaisia malleja, joten jokaiseen tyyliin löytyy sopiva vaihtoehto. Tutustu klassisten metallisten pyyhekuivainten lisäksi vaikkapa tyylikkäisiin mustiin pyyhetelineisiin. Valikoimassamme on sekä vaaka- että pystymallisia vaihtoehtoja, joten valitse niistä itsellesi ja perheellesi parhaiten sopiva.

Mitä hyötyä sähköllä toimivasta pyyhekuivaimesta on?

Jos pyyhkeesi kuivuminen kestää kauan, sähköinen pyyhekuivain on oikea vaihtoehto sinulle. On ihanaa, kun suihkun tai kylvyn jälkeen voi kuivata itsensä lämpöiseen pyyhkeeseen. Pyyhekuivain auttaa myös poistamaan kylpyhuoneesta kosteutta ja se pitää tilan myös lämpimänä ja mukavana.

Kuinka sähköinen pyyhekuivain toimii?

Sähköllä lämmitettävissä pyyhekuivaimissamme on sisäinen lämpökaapeli. Niissä on joko näkyvä tai piilotettu johto, ja pistoke sisältyy toimitukseen. Koska pyyhekuivain toimii sähköllä, vaatii se pistorasian. Jos haluat asentaa pyyhekuivaimen kiinteästi, tulee sähköasennustyö teettää ammattilaisella.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja