WC-istuin & vessanpönttö

128 kpl tuotetta
Kampanja
1132399(1).jpg
Kodin kaikkein käytetyin istuin taitaa olla WC-istuin. Siksi on tärkeää valita juuri oikeanlainen WC-pönttö. Koska kyseessä on pitkäikäinen hankinta, kannattaa WC-istuimen hankintaan perehtyä kunnolla. Trademaxin valikoimasta löydät paljon edullisia ja tyylikkäitä WC-istuimia.

Millainen WC-istuin sopii minun kotiini?

Lattialla seisova WC-istuin on yleisin malli. Koska useilla on kotonaan jo lattiamallinen WC-istuin, on se helpointa vaihtaa uuteen samanlaiseen. Näin vältytään suurilta remonteilta ja uudelleen järjestelyiltä, ja uuden istuimen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Lattiamallisten WC-istuinten valikoima on todella laaja. Ehkä haluat uuden WC-istuimesi olevan muodoiltaan pehmeä ja virtaviivainen vai olisiko modernin kulmikas ja suoralinjainen istuin enemmän sinun makuusi? Lattialle asennettavia WC-istuimia on monia eri kokoja, joten niistä löytyy sopivat mallit myös pienempään ja ahtaampaan WC- tai kylpyhuonetilaan.

Onko kaikki edulliset WC-istuimet väriltään valkoisia?

Vaikka valkoinen väri on kaikkein yleisin, eivät kaikki edulliset WC-istuimet ole valkoisia. Trademaxin verkkokaupasta löydät edullisesti myös esimerkiksi tyylikkään mustia WC-istuimia. Mustalla WC-istuimella vessaan ja kylpyhuoneeseen saa tyylikkään ja ylellisen ilmeen.

Millainen on seinälle kiinnitettävä WC-istuin?

Seinäkiinnitteiset WC-istuimet kiinnitetään nimensä mukaisesti seinälle. Seinäkiinnitteiset WC-istuimet ovat viime vuosina kasvattaneet kovasti suosiotaan, sillä ne ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Seinämallisesta WC-istuimesta on näkyvillä vain istuinosa, sillä vesisäiliö asennetaan seinän sisälle piiloon. Näin esimerkiksi tilan siivoaminen helpottuu, kun lattiatila jää vapaaksi istuimen jalasta ja viemäriputkista.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja