Chemoform

25 edullista tuotetta

Chemoform – kaikkea uima- ja porealtaisiin

Chemoform Scandinavia tarjoaa laajan valikoiman uima-allas- ja poreallas tuotteita. Löydät täältä kaikkea puutarhaan sopivista uima-altaista monimutkaisempiin allasprojekteihin.

Kampanja
Lajittelu

Chemoform – Euroopan johtavia allastuotteita vuodesta 1962

Chemoform Scandinavia, joka perustettiin vuonna 2005, on osa Chemoform Groupia, joka on Euroopan johtavia uima-allasteollisuuden yrityksiä. Chemoform perustettiin vuonna 1962, joten kohta 60 vuoden ajan se on kehittänyt tietotaitoaan ollen nyt tunnettu tuotemerkki. Chemoform on perheomisteinen yritys, joka työllistää noin 550 henkilöä yli 10 maassa. Pääkonttori sijaitsee Stuttgartissa, Etelä-Saksassa, missä myös on suuri osa yrityksen tuotannosta. Chemoformin liikeideana on tarjota asiakkailleen kaikkien toiveet täyttäviä ja edullisia tuotteita. Siksi löydätkin Chemoformin laajasta valikoimasta jokaisen hintaryhmän tuotteita.


Chemoform Trademaxilla

Trademaxin Chemoform-valikoimasta löydät niin maanpinta-altaat kuin upotettavatkin uima-altaat sekä allastarvikkeet ja kylpylelut – kaikki, mitä tarvitset täydelliseen allaskokonaisuuteen! Etsitkö ylellistä ja tyylikästä maanpinta-allasta, jolla muutat puutarhasi loistohotellin pihaksi ja koko kesän suosikkikohteeksi? Tai ehkäpä haluat upotettavan uima-altaan, jossa voit nauttia kesäilloista? Tarvitsetko allastikkaita, puhdistusaineita, haavia tai muita tarvikkeita? Riippumatta siitä, mitä etsit, löydät sen Trademaxin Chemoform-tuotteiden valikoimasta.


Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Altaan tyyppi
Muoto
Altaan muoto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja