Cortland

27 edullista tuotetta

Cortland – laadukkaita ja edullisia ulkokalusteita

Cortlandin ajatuksena on tarjota asiakkaille laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä ulkokalusteita. Suositut sarjat Rolls, Lupo ja Santorini todistavat sen, että ulkokalusteet voivat olla samaan aikaan sekä tyylikkäitä, käytännöllisiä, edullisia että helppohoitoisia.

Kampanja
Lajittelu

Cortlandin ulkokalusteet – Kestäviä ja helppohoitoisia

Cortland valmistaa ulkokalusteensa polypropyleenista ja polyrottingista. Polypropyleeni, aivan kuten polyrottinkikin ovat vaarattomia ja myrkyttömiä materiaaleja, jotka eivät vaadi suurempaa hoitoa ja huoltoa. Ne ovat säänkestäviä ja UV-suojattuja materiaaleja, jotka voi jättää ulos vuoden ympäri. Siksi Cortlandin kalusteet ovat täydellisiä juuri sinun ulkotilaasi!


Luo juuri omien toiveidesi mukainen ulkotila

Riippumatta siitä, onko sinulla suuri puutarha vai pieni parveke, löydät varmasti Cortlandin laajasta valikoimasta juuri oikeat ulkokalusteet. Sisusta terassisi tai parvekkeesi tarpeitasi vastaavilla ulkokalusteilla! Cortlandin oleskeluryhmät koostuvat moduuleista, joten voit suunnitella niistä minkälaisen kokonaisuuden tahansa. Juuri sellaisen, joka on omien tarpeidesi ja toiveidesi mukainen!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Toiminto
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja