Garden Impressions

Garden Impressions – kestäviä ulkokalusteita

Garden Impressions tarjoaa valikoimassaan mukavia ja laadukkaita ulkokalusteita. Sisusta terassisi Garden Impressions -tuotteilla, niin huomaat, kuinka paljon enemmän aikaa oleiletkaan ulkona.

Mitä kalusteita Garden Impressions -valikoimasta löytyy?

Garden Impressions -tuotemerkin valikoimasta löydät mukavia oleskeluryhmiä, kuten kolmiosainen Rudesheim tai neliosainen Silverbird. Voit hankkia myös aurinkovarjoja, kuten Hawaii Big Pole ja Manilla. Niiden lisäksi valikoimassa on nojatuoleja, penkkejä, pöytiä, aurinkotuoleja ja paljon muuta. Tutustu Garden Impressions -valikoimaan Trademaxilla ja löydä omat suosikkisi.


Onko Garden Impressions valikoimassa kalustesuojia?

Garden Impressions -tuotemerkin laajassa valikoimassa on useita erilaisia Coverit-sarjan kalustesuojia. Tutustu sarjaan ja katso, mikä tuotteista sopii juuri sinun kalusteillesi. Valikoimassa on lisäksi aurinkovarjon suojia, pehmustelaatikoita ja Fabric & Rope Protector -aine, joka auttaa suojaamaan kalusteita niin, että niistä on iloa pitkäksi aikaa.


Miksi minun kannattaa valita Garden Impressions -tuotemerkin ulkokalusteet?

Garden Impressions -tuotteet ovat laadukkaita niin muotoilultaan, materiaaleiltaan kuin käytettävyydeltään ja joustavuudeltaankin. Tuotemerkillä on pitkä kokemus alalta, joten he tietävät, mitä laatu tarkoittaa. Garden Impressions pitää silmällä kaikkia tuotteiden osia, niin pieniä kuin suuriakin, ja siksi he voivat taata, että tuotteiden laatu on ensiluokkaista.

349 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pyörillä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Tyyli
Säädettävä
Kategoria
Taitettava
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja