Hartman

Hartman – ulkokalusteita jokaiseen kotiin

Hartman on pohjoismaisilla markkinoilla tunnettu tuotemerkki. Valikoimasta löydät kestävä ulkokalusteet, kuten pöydät ja tuolit.

Erikokoisia ulkokalusteita

Hyvin sisustetusta ulkotilasta tulee nopeasti koko kesän suosikkipaikka. Hartmanin ulkokalusteilla luot viihtyisän ulkotilan, jossa perhe ja ystävät viihtyvät, syövät yhdessä tai nauttivat auringosta. Valikoimasta löydät useita pöytiä ja tuoleja, joista voit valita suosikkisi. Tuotteita on saatavana usean kokoisina, joten löydät niistä varmasti omalle terassillesi sopivat mallit. Tilavalle terassille sopii kookkaat kalusteet, kuten massiivipuiset, pitkät pöydät. Wisbech pöytä sopii täydellisesti suurelle terassille. Pieneen tilaan sopii erinomaisesti pyöreä pöytä ja sirojalkaiset tuolit. Louth kahvilapöytä on loistava valinta pieneen ulkotilaan tai vaikkapa parvekkeelle. Riippumatta siitä, mitä etsit, löydät Hartmanin valikoimasta jokaiselle terassille sopivat ulkokalusteet.

Rentoudu mukavissa Hartmanin ulkokalusteissa

Silloin, kun haluat rentoutua auringossa, on tärkeää, että ulkokalusteet mahdollistavat sen mukavalla tavalla. Sen lisäksi, että Hartmanilla on laaja valikoima erikokoisia ulkokalusteita, on heille tärkeää, että kalusteet ovat myös mukavia. Tuolit ovat muotoilultaan ainutlaatuisia ja niissä on erinomainen istuinmukavuus. Suursuosikki Ashby on nojatuoli, jonka kaarevassa muotoilussa on huomioitu erityisesti selän tuki. Lisää tuoliin koristetyyny ja anna tyylikkään muotoilun puhua puolestaan. Hartmanin ulkokalusteet ovat takuuvarma valinta sinulle, joka haluat luoda ulkotilaan upean tunnelman.

470 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pyörillä
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Säädettävä
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja