Hoppekids

112 edullista tuotetta

Hoppekids – joutsenmerkittyjä kalusteita lastenhuoneeseen

Hoppekids-valikoimassa on erilaisia ja erikokoisia lastenhuoneen kalusteita. Kaikilla Hoppekids-lastenkalusteilla on pohjoismainen ympäristömerkki. Kun yhdistetään turvallisuus ja hyvä yöuni leikkisyyteen ja luovuuteen, saadaan aikaan unelmien huone, Hoppekids-kalusteilla sisustettu lastenhuone!

Kampanja
Lajittelu

Hoppekids – Turvallisuus ja uni ennen kaikkea

Hoppekids pyrkii siihen, että lastenhuone ei ole vain huone, jossa on kalusteita, vaan myös tila, joka edistää luovaa leikkiä, oppimista ja hyvää unta. Lapselle on tärkeää, että hänellä on turvallinen paikka, jossa hän voi rauhassa aloittaa maailman tutkimisen ja uusien asioiden oppimisen. Lastenhuone on juuri sellainen paikka. Oikeanlaisilla huonekaluilla ja leluilla voidaan tukea ja kehittää niin luovuutta kuin mielikuvitustakin. Hoppekidsin päätavoitteena onkin tarjota asiakkailleen huonekaluja ja sisustusratkaisuja, jotka tukevat niin leikkiä kuin lepoakin.


Huolellinen valmistus takaa laadun

Kaikki Hoppekidsin huonekalut valmistetaan heidän omilla tehtaillaan. Tällä taataan kaikkien kalusteiden korkea laatu ja turvallisuus. Hoppekids-huonekaluilla on lisäksi pohjoismainen ympäristömerkki. Kaikki huonekalujen valmistukseen käytetty puutavara on kaadettu harkitusti metsistä, joita kasvatetaan kestävästi.


Laaja valikoima lastenhuoneen kalusteita

Hoppekidsin valikoimasta löydät valtavan paljon erityyppisiä, joutsenmerkittyjä huonekaluja lastenhuoneeseen. Trademaxin valikoimasta löytyy muun muassa kaksi suosittua Hoppekids-sarjaa – Ida-Marie -sängyt sekä Nonno-säilytyskalusteet.


Etsitkö iloisia lasten huonekaluja, jotka ruokkivat lapsesi luovuutta? Jos, niin olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Hoppekids-valikoimasta löytyy paljon teemoiltaan erilaisia lastenkalusteita. Valitse suosikkiteema esimerkiksi seuraavien joukosta: dinosaurukset, avaruusraketit, yksisarviset ja prinsessat. Sisusta lastenhuone taianomaiseksi maailmaksi, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen!


Trademaxilta löydät muun muassa nämä Hoppekidsin tuotteet:

  • Juniorisängyt
  • Majasängyt
  • Talosängyt
  • Kerrossängyt
  • Katossängyt
  • Teemalliset lastenkalusteet
  • Kirjoituspöydät ja työtasot
  • Lastenpöydät ja lastentuolit
  • Hyllyt ja säilytyskalusteet

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Kategoria
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja