Kinnabädden

Kinnabäddenin edulliset laatusängyt

Kinnabäddenillä on yli 60 vuoden kokemus sängyistä. Se näkyy tuotteiden laadussa, mukavuudessa, ajattomuudessa ja skandinaavisessa muotoilussa. Kinnabäddenin sängyt valmistetaan Tanskassa käsityönä hyvin valikoiduista materiaaleista ja kestävistä kankaista.

Kestäviä laatusänkyjä

Nukumme noin kolmanneksen elämästämme, joten siksi sänky on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Kinnabädden valmistaa sänkynsä tarkoin valikoiduista materiaaleista kiinnittäen huomiota erityisesti käytännöllisyyteen, kestävyyteen, ulkonäköön ja tuntuun. Sängyt valmistetaan ruotsalaisesta massiivimännystä, ja niihin käytetyt kankaat on ÖKO-tex sertifioituja ja allergiavapaita. Kinnabäddenillä ymmärretään, että kaikilla on erilaiset tarpeet ja toiveet sänkyjen suhteen, joten siksi vaihtoehtoja useita: kovuus, patjatyypit, värit, sängynpäädyt, koot ja ergonomiset niskatyynyt.


Kinnabäddenin suositut sänkysarjat

Löydät valikoimastamme kaksi Kinnabäddenin suosituinta sänkysarjaa: Venus ja Jupiter. Sarjoihin kuuluu sekä jenkkisänkyjä, säätösänkyjä että ylellisiä sängynpäätyjä. Kaikki Kinnabäddenin sängyt on valmistettu laadukkaasti tarkoin valikoiduista materiaaleista – kaikki siksi, että sinä voisit nukkua niin hyvin kuin mahdollista!

64 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja