La Forma

La Forma – kaikille sopivaan hintaan

La Forma on alkujaan espanjalainen tuotemerkki, joka suunnittelee tyyliltään moderneja ja hinnaltaan edullisia huonekaluja.

Moderni ja käytännöllinen sisustus

Tuotemerkin visiona on kehittää edullisia ja toimivia tuotteita. Selkeälinjaiset La Forman kalusteet sopivat moderniin tyyliin. Valikoimaan kuuluu kaikkea pienistä sisustuksen yksityiskohdista suurempiin huonekaluihin. Tuotteet sopivat useimpiin koteihin, sillä La Forman tuotteiden tyylit ja värit on helppo yhdistää jo kodistasi löytyviin kalusteisiin. Valikoimasta löydät useita käytännöllisiä ja suosittuja vuodesohvia, jotka on helppo sijata mukavaksi vuoteeksi yksinkertaisella käden liikkeellä. Näppärä vuodesohva Tupana on tilaa säästävä huonekalu, jonka leveys on vain 100 cm. Loistava valinta kotiin, jossa kaivataan käytännöllisiä huonekaluja, jotka vievät vain vähän tilaa.

Ainutlaatuisia tuotteita kotiisi

La Forma haluaa luoda ainutlaatuisia tuotteita kestävällä tavalla. Yksi valikoiman myydyimmistä tuotteista on ilmeikäs pöytävalaisin Iahas. Valaisin on valmistettu kierrätetystä puusta, sen kauniista ja koristeellisista oksista. Valikoimasta löydät myös ainutlaatuisia sisustustuotteita, joilla saat kotisi sisustukseen lisää ilmettä. Miksipä et käyttäisi lasten lelujen säilytykseen koristeellisia koreja tai ripustaisi eteisen seinälle trendikästä peilisettiä? La Forma tarjoaa valikoimassaan tuotteita jokaiseen kotiin.

286 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytystyyppi
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Säädettävä
Tyyppi
Himmennettävä
Kategoria
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja