Oriva

Oriva – edullisia valaisintuotteita

Tuotemerkki Oriva valmistaa edullisia valaisimia, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja jokaiseen tilaan. Valikoimasta löydät niin kookkaat kattovalaisimet kuin pienemmän led-polttimotkin.

Valoa koko kotiin

Oriva pyrkii luomaan valon avulla kotiin jännitystä, kontrasteja ja muutosta. Jokainen ainutlaatuinen tuote on suunniteltu ja valmistettu huolella. Riippumatta siitä millaista tunnelmaa haluat kotisi välittävän, löydät Orivan mallistosta sopivan valaisimen. Oriva yhdistelee valoa ja värejä mielenkiitoisiksi kokonaisuuksiksi. Yksi valikoiman suosikeista on Tellus ikkunavalaisin, jossa yhdistyvät lasi ja tyylikäs kuvio. Ikkunavalaisinta on saatavana usean värisenä, joten voit valita juuri omaan kotiisi parhaiten sopivan värin.

Anna Orivan valaista maailmasi

Uudenlaisella valaistuksella teet paikan, jossa tunnet olosi rauhalliseksi ja tyytyväiseksi. Oriva on seurannut valaistuksen ja muotoilun kehitystä jo 60-luvulta alkaen suurella innolla ja mielenkiinnolla. Orivan intohimona on tarjota koteihin kauniita valaisimia. Jos etsit edullista ja luonteikasta valaisinta, on Vincent kattovalaisin oikea vaihtoehto sinulle. Makuuhuoneeseen taas sopivat valaisimet, joissa on tekstiilivarjostin. Tekstiilivarjostimen ansiosta valo leviää tasaisesti koko tilaan. Molly on suosittu kattovalaisin, jonka tekstiilivarjostin on valmistettu valkoisesta pellavakankaasta.

90 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Soveltuu
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja