1450976(1).jpg
Kampanja
Sisä- tai ulkotilojen valosarja luo ihanan kodikkaan tunnelman ja tervehtyy lämpöisesti niin sinua kuin vieraitakin. Voit korostaa valosarjoilla sisätilojen sisustusta, parveketta tai terassia tai puutarhakasveja. Tunnelmalliset valot lisäävät kodin kauneutta.

Luo kodikkuutta tyylikkäällä valosarjalla

Miten valosarja valitaan?

Valosarjan valinta riippuu esimerkiksi siitä, minkä tyyliseen tilaan tai ympäristöön valot sijoitetaan ja millaisen valon haluat. Valikoimassamme on erilaisia valosarjoja, löydät valikoimasta paljon eri tyylejä, värejä, pituuksia ja kirkkauksia. Voit valita pistorasiaan kytkettävän valosarjan, aurinkokennoilla toimivan valosarjan tai paristokäyttöisen valosarjan. Mieti, mitä valosarjalla haluat saavuttaa: valaista jotakin, luoda viihtyisää tunnelmaa tai koristella tiettyä paikkaa? Parvekkeelle, terassille tai puutarhaan on tärkeä valita ulkokäyttöön tarkoitettu valosarja.

Mihin voin laittaa tunnelmavalot?

Voit itse asiassa laittaa valosarjan melkein minne tahansa. Valot näyttävät upeilta julkisivussa tai pensaissa ja puissa. Hyllylle sijoitettu valo voi luoda upean vaikutelman, ja parvekkeelle sijoitettu valonauha on mukava talvella ja pimeinä elokuun öinä. Pöydän reunaan kiinnitetyllä valosarjalla voit korostaa juhlapöydän kattausta.

Voiko minulla olla useita valosarjoja?

Mitä enemmän valosarjoja, sitä viihtyisämpi ja kauniimpi tila on. Koska useimmat valoista ovat LED-valoja, ne eivät tarvitse paljon sähköä, joten valoja voi olla paljon sekä sisällä että ulkona. Koristele siis sekä puutarhaasi että kotiasi valon ilolla!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja