Valopetroolilamppu

3 kpl tuotetta
1253729.jpg

Kerosiinilamppu antaa rauhallisen ja tunnelmallisen hehkun, joka on kaunis sekä sisällä että ulkona. Suojalasi varmistaa, että liekki palaa tasaisesti ja levittää valoa miellyttävällä tavalla. Klassisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta valopetroolilamput ja -lyhdyt ovat säilyttäneet suosionsa.

Unelmoi menneistä ajoista viihtyisän valopetroolilampun kanssa

Mihin voin laittaa valopetroolilampun?

Kerosiinilyhty tai -lamppu on kaunis ja koristeellinen yksityiskohta, jonka voit asettaa pöydälle tai hyllylle. Se sopii yhtä hyvin terassille, mökille kuin ruokapöydällekin, ja kun sytytät lampun, se antaa lämpimän ja kodikkaan hehkun. Suojalasin ansiosta se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä tuuli ja sade eivät vaikuta siihen.

Onko valopetroolilamppuuni saatavana varaosia?

Kaikki varaosat, kuten sydänlanka ja lasi, ovat saatavilla, vaikka petroolilamppusi tai petroolilyhtysi olisikin vanha klassikkomalli. Kun käytät petroolilamppua, huomaat, että sydänlanka palaa pitkään, joten sen vaihtamisen kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Uusi lanka on helppo ruuvata paikalleen. Petroolilamppusi tai -lyhtysi on tehty kestämään.

Mitä eroa on valopetroolilampun ja öljylampun välillä?

Nykyaikaiset valopetroolilamput ja -lyhdyt valmistetaan perinteisten mallien mukaan, mutta ne voidaan täyttää tavallisella lamppuöljyllä, minkä vuoksi niitä kutsutaan myös öljylampuiksi. Mutta voit myös ostaa erityistä lamppupetrolia. Petroolilampun tai -lyhdyn etuna on, että ne ovat lähes täysin hajuttomia. Petroolilamppu tuottaa lämpöä, mikä lisää viihtyisyyttä varsinkin kylminä iltoina.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä