Lastenhuoneen säilytystuotteet

255 kpl tuotetta
Kampanja
1298753(4).jpg

Siisteys ja järjestys. Monen lastenhuoneeseen kaivataan näitä molempia. Meiltä Trademaxilta löydät ratkaisut siihen! Meillä on suuri valikoima säilytysratkaisuja lastenhuoneeseen, toimivia ja käytännöllisiä huonekaluja helpottamaan vaatteiden ja lelujen säilytystä lastenhuoneessa. Valikoimassamme on lipastoja, hyllyjä, vaatekaappeja ja säilytyslaatikoita eri kokoisina, eri väreissä ja eri materiaaleista valmistettuina, jotka sopivat tyylistä ja käytännöllisyydestä kiinnostuneille lapsille. Tutkaile valikoimaamme ja löydä mieleisesi säilytysratkaisu lastenhuoneeseen!

Leikkiautot, lego-palikat ja korkeat vaatekasat. Useimmat meistä tunnistavat juuri nuo ongelmakohdat, kun ajattelemme lastenhuoneita. Lastenhuoneiden siivoaminen ja järjesteleminen on harvoin kovin houkuttelevaa, mutta sitä voi helpottaa yksinkertaisilla ratkaisuilla. Jos lastenhuoneessa on oikeanlaiset säilytyskalusteet ja paikka kaikille tavaroille, on lasten helppo laittaa käyttämänsä lelut ja tavarat itse omille paikoilleen. Täältä löydät trendikkäät, pyörälliset laatikot, joihin lego-palikat voi laittaa, kun leikki on ohi. Valikoimassamme on lisäksi upeita, kuvioituja säilytyslaatikoita ja säilytysrasioita, joissa voi säilyttää vaikkapa keräilykortteja, kyniä ja lehtiä. Kun laatikot merkitään etiketeillä, löytävät tavarat helposti omalle paikalleen eivätkä ne jää lojumaan lattialle tai tasoille.

Suuren vaatekasan taltuttamiseen auttaa fiksujen ja tyylikkäiden naulakkokoukkujen asentaminen seinälle. Niihin vaatteet on melkeinpä yhtä helppo ripustaa kuin heittää sängylle kasaan. Valittavanasi on myös ihania naulakoita, joissa on kirjaimia tai erilaisia tekstejä. Naulakkoon pienikin lapsi osaa ripustaa reppunsa, aamutakkinsa tai lakkinsa. Lastenhuoneen järjestyksen ylläpito on helppoa silloin, kun tavaroille on erilaisia säilytyspaikkoja. Kun kaikille tavaroille on oma paikka, on tavarat helppo laittaa paikalleen. Lapsista on silloin itsekin kiva osallistua huoneen järjestyksen ylläpitoon. Siistissä huoneessa on mukava leikkiä!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja