Kerrossänky

81 kpl tuotetta
979005(1).jpg
Kampanja

Kerrossängyllä hyödynnät käytettävissä olevan, rajallisen tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Sen sijaan, että lattiatilaa käytettäisiin kahden sängyn verran, hyödynnetään kerrossänkyä käyttämällä huoneen korkeutta, jolloin huoneeseen jää reilummin tilaa muille huonekaluille ja aktiviteeteille. Kerrossänkyä voivat käyttää niin lapset kuin aikuisetkin, mutta kaikkein parhaiten se sopii kuitenkin lastenhuoneeseen, jossa kerrossänky antaa tilaa mielikuvitukselle ja mukavalle kiipeilylle. Niin kuin aina Trademaxilta, saat kerrossänkyostoksenkin yhteydessä laatua ja mukavuutta koko rahalla!

Kerrossänkyjä jokaiseen kotiin ja tarpeeseen

Kerrossängyllä voit saada huoneeseen lisää tilaa ja persoonallisuutta. Opiskelija-asuntoon kerrossänky on erinomainen sisustusratkaisu, jonka ansiosta asuntoon tulee hieman lisätilaa oleiluun ja ylimääräistä istumatilaa, kun taas lastenhuoneessa kerrossänky on leikkisä lisä. Trademaxilta löydät erimalliset ja -kokoiset kerrossängyt. Värivaihtoehtojakin on useita. Valikoimassamme on kaikkea parvisängyistä yksinkertaisiin ja leikkisiin kerrossänkyihin, joissa on lisäsäilytystä ja lisävuode. Valikoimassamme on leveydeltään erilaisia kerrossänkyjä, esimerkiksi 80 cm ja 120 cm leveitä. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin luoviin ratkaisuihin, niin aikuisille kyuin lapsillekin. 

 

Kerrossänky vai parvisänky?

Harkitsetko kerrossängyn tai parvisängyn ostamista? Nämä kaksi sänkymallia menevät helposti sekaisin, sillä ne muistuttavat toisiaan, mutta ovat kuitenkin rakenteeltaan erilaisia. Alta löydät molempien sänkyjen kuvaukset, joista ilmenee niiden erot. Valitse niistä se sänkymalli, joka parhaiten sopii sinun tarpeisiisi.

 

Kerrossänky

Kerrossängyissä on kaksi tai kolme päällekkäistä vuodetta. Kerrossänkyjen rakenteen ansiosta ne sopivat erinomaisesti huoneeseen, jossa on rajoitetusti lattiatilaa. Mökillä tai pienessä lastenhuoneessa saat kerrossängyn avulla kaksi sänkyä samaan tilaan kuin yhden tavallisen sängyn. Valikoimassamme on tyyliltään, kooltaan ja väreiltään erilaisia kerrossänkyjä. Löydät meiltä tyylikkäät ja muotoilultaan yksinkertaiset kerrossängyt, jotka sopivat aikuiseen makuun ja vaikkapa käytännölliseksi perhesängyksi. Lisäksi meillä on leikkisiä ja mielikuvitusta ruokkivia lasten kerrossänkyjä, matalia kerrossänkyjä ja kerrossänkyjä säilytystilalla tai ulosvedettävällä lisävuoteella. Valittavanasi olevia kokoja:

  • Kerrossänky 80x200
  • Kerrossänky 90x200
  • Kerrossänky 120x200

 

Parvisänky

Kerrossängyn ja parvisängyn ero on siinä, että parvisängyssä on vain yksi vuode. Rakenteeltaan korkeassa parvisängyssä on yleensä portaat tai yksinkertaiset tikkaat, joita pitkin kiivetään korealle sijoitettuun vuoteeseen. Parvisängyn korkeuden ansiosta parven alle jää melko korkea vapaa tilaa, jonka voi sisustaa eri tavoin. Voit sijoittaa parven alle vaikkapa kirjoituspöydän ja tehdä siitä tällä tavoin työhuoneen. Sohvan avulla teet parven alle olohuoneen, ja nojatuolilla viihtyisän lukunurkkauksen. Voit toki käyttää tilaa myös säilytykseen. Parvisänky on oiva vaihtoehto pieneen aikuisten asuntoon, jossa kaikki sisustusratkaisut on hyvä olla tilaa säästäviä ja monitoimisia. Luonnollisesti parven alle voi tehdä lapsille vaikka viihtyisän tyynyin pehmustetun oleskelunurkan tai jännittävän majan. Voit käyttää parvisängyn alle jäävän tilan juuri sillä tavalla kuin tahdot. Löydät valikoimastamme paljon eri kokoja ja malleja. Meillä on niin puurunkoisia, malliltaan yksinkertaisia parvia kuin myös liukumäellä ja säilytyksellä varusteltuja parvisänkymalleja. Valitse eri korkuisista vaihtoehdoista juuri omaan tarpeeseesi sopivin, meillä on niin korkeita kuin mataliakin parvia. Matala parvi on oivallinen pienille lapsille, sillä siihen on helppo kiivetä. Löydät meiltä parvisänkyjä eri kokoisina:

  • 90x200
  • 120x200
  • 140x200

 

Osta edullinen kerrossänky tai parvisänky Trademaxilta

Kerrossängyt ja parvisängyt mahdollistavat luovat ja näppärät sisustusratkaisut, oli kyseessä sitten pieni tai iso tila. Luo niillä persoonallinen ja jännittävä sisustus! Trademaxilta saat edulliset ja laadukkaat kerrossängyt ja parvisängyt, jotka sopivat useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin. Huomioithan, että patjat eivät sisälly toimitukseen! Ne voit ostaa meiltä erikseen, löydät laajan patjavalikoimamme täältä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja