Patjat

392 kpl tuotetta
524224(2).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset

Patjat ja sijauspatjat

Hyvät yöunet ovat hyvän terveyden ja hyvän huumorintajun perusta. Kun nukut hyvin, voit paremmin ja hyvä patja tekee sängystä taivaallisen! Hyvä patja tukee vartaloasti oikein ja helpottaa paineentunnetta jotta palautuisit paremmin nukkuessasi. Kaikki edulliset patjamme ja sijauspatjamme ovat korkealaatuisia ja ne ovat saatavana eri materiaaleista valmistettuna.

Vinkkejä oston avuksi! 
- Kova, keskikova vai pehmeä? Patjan suositeltu kovuus riippuu painostasi, suosimastasi nukkuma-asennosta ja luonnollisesti myös siitä, minkälaisen nukkumisalustan koet mukavaksi. Painavempi nukkuja tarvitsee ja yleensä myös suosii kovempaa patjaa. Mikäli nukut mielelläsi vatsallasi, suosit todennäköisesti myös kovempaa patjaa, kun taas selällään tai kyljellään nukkujalle sopii suuremmalla todennäköisyydellä pehmeämpi sänky. 
- Oletko allerginen?  Vaahtomuovipatja voi olla tällöin hyvä vaihtoehto.  Esimerkiksi lateksinen patja on hyvä valinta monelle allergiselle (mikäli kyseessä ei ole lateksiallergia) ja astmaatikoille, sillä se on luonnonmateriaali ja siitä on helppo saada pölypunkit ja bakteerit poistettua. 
- Koko? Patja tulisi olla sen kokoinen, että päätyyn jää 10 cm tilaa pääsi yläpuolelle ja 10cm jalkojen alapuolelle ennen patjan reunaa. Jos olet yli 190 cm pitkä ja patja sijoitetaan sängynrunkoon, suosittelemme valitsemaan 210 cm pituisen patjan, jotta mahtuisit nukkumaan sillä mukavammin.
- Kosteutta? Monet hikoilevat yön aikana ja tällöin olisi hyvä suojata patja pestävällä sijauspatjalla tai sijauspatjansuojalla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Vuodekoko
Tyyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja