Säilytyssängyt

167 kpl tuotetta
Kampanja
692279(1).jpg

Oletko sinä myös yksi heistä, jotka kiireessä laittavat tavaroita piiloon sängyn alle? Se ei ole yllättävää, sillä se on luonnollinen ja ilmeinen tapa päästä eroon tavaroista, joita et käytä niin usein. Ongelmana on se, ettei se näytä kovin hyvältä ja siistiltä ulospäin. Meillä Trademaxilla on tähän ratkaisu! Täältä löydät sängyt säilytystilalla ja takaamme, että niistä löytyy hyvin tilaa! Löydä itsellesi uutta säilytystilaa, joka sopivasti on samalla edullinen ja kaunis sänky!

Säilytyssängyssä on paljon hyviä puolia

Oletko suunnitellut hankkivasi uuden sängyn lähiaikoina? Pursuavatko laatikot ja vaatekaapit vaatteita ja tavaroita? Tarvitsetko lisää säilytystilaa, joka ei itsessään vie tilaa? Toivotko, että joskus kaikki tavarat vain katoaisivat silmistä? Jos vastasit myöntävästi edes yhteen näistä kysymyksistä, niin silloin kannattaa satsata säilytyssänkyyn, joita löydät Trademaxin verkkokaupasta! Sängyn alla olevan tilan hyödyntämiselle säilytyksessä on monia hyviä puolia.

  • Tila on niin sanottua turhaa tilaa, jos sitä ei oteta käyttöön.
  • Voit hyödyntää lattiatilan, joka on jo käytössä eikä säilytykselle tarvitse raivata lattiatilaa jostakin kodin toisesta paikasta.
  • Sänky, jossa on säilytystilaa mahdollistaa tavaroiden säilytyksen siististi pölyltä suojassa, toisin kuin sängyn alle työnnetyissä pahvilaatikoissa.
  • Säilytyssänkyä on helppo käyttää – yksinkertaisella käden liikkeellä saat nostettua patjaa ja avattua sen alla olevan säilytystilan.
  • Ergonomista säilytystilaa – sinun ei enää koskaan tarvitse kontata sängyn alle löytääksesi sieltä etsimäsi peitto- tai tyynylaatikon.

Oletko niin kuin me ja rakastat näppäriä säilytysratkaisuja, jotka hyödyntävät huonekaluja fiksusti ja tehokkaasti? Jos, niin kannattaa hankkia käytännöllinen sänky säilytystilalla. Säilytystilalliset sängyt, joita meillä on Trademaxin valikoimassa, eivät ole pelkästään käytännöllisiä säilytykseen, vaan niissä on myös erinomainen makuumukavuus. Lisäksi sängyt ovat erittäin laadukkaita, joten ne kestävät käytössä pitkälle tulevaisuuteen. Sängyissä on erilaisia kovuusvaihtoehtoja ja kokoja, joista löydät varmasti itsellesi ja omaan makuuhuoneeseesi sopivan mallin, etsit sitten parisänkyä tai yhden hengen säilytyssänkyä. Osaan sängyistä kuuluu sängynpääty, osaan taas voit hankkia sen erikseen. Hankkimalla säilytyssängyn, saat ikään kuin kaksi huonekalua yhdessä, sekä sängyn että säilytyksen, molemmat yhden hinnalla. Ja ihan kuin siinä ei olisi jo tarpeeksi, kaikki säilytyssänkymme ovat kaiken kaikkiaan uskomattoman edullisia!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja