Kulmasohvia

253 kpl tuotetta
ALE
563171(1).jpg

Kulmasohva on ajaton klassikko, jota arvostavat niin nykyiset kuin tulevatkin sukupolvet. Trademaxilla on valikoimassaan paljon erilaisia, erivärisiä ja erihintaisia kulmasohvia. Löydät meiltä laajan valikoiman moderneja ja klassisia sohvia, joita on saatavana muun muassa kankaalla, keinonahalla sekä aidolla nahalla verhoiltuina. Kulmasohva on käytännöllinen niin huoneen nurkassa kuin tilanjakajana keskellä lattiaakin. Tyylikäs ja kutsuva sohva luo olohuoneeseen avoimen ja kodikkaan tunnelman. Sohvalta löytyy tilaa koko perheelle!

Trademaxilta löydät niin sisustustyyliisi, tarpeisiisi kuin budjettiisikin sopivat mukavat kulmasohvat. Riippumatta siitä, etsitkö trendikästä vai perinteistä vaihtoehtoa joko kankaalla, nahalla tai keinonahalla verhoiltuna, voit olla varma, että löydät sen meiltä. Täältä löydät esimerkiksi suuren suosion saavuttaneet modernit, avopäätyiset kulmasohvat. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on jotakin kysyttävää sohvan valintaan liittyen, autamme mielellämme!

Kulmasohva on nappivalinta suureen perheen sohvaksi, mutta myös silloin, kun haluat sisustaa huoneen mahdollisimman tyylikkääksi ja toiminnalliseksi seuraten huoneen muotoja ja hyödyntäen koko tilan. Trademaxilla on valtavasti erityylisiä, -värisiä ja -kokoisia kulmasohvia. Valikoimasta löydät muun muassa:

  • U:n muotoiset kulmasohvat
  • L:n muotoiset kulmasohvat
  • Kulmasohvat divaanilla tai ilman divaania

…sekä paljon muita vaihtoehtoja. Kaikki kulmasohvamme ovat laadukkaita, joten niistä on iloa vuosiksi eteenpäin. Sohvat ovat muotoilultaan klassisia ja tyylikkäitä, jotta ne sopisivat useimpiin skandinaavisiin olohuoneisiin ja kestäisivät aikaa sekä tulevia ja meneviä trendejä. Näin sohvasi voi olla olohuoneesi neutraalinvärinen peruskaluste, jonka ilmettä voi muuttaa koristetyynyillä ja peitoilla. Lisäksi sohvan lähellä olevia mattoja ja verhoja vaihtamalla sisustuksen saa päivitettyä. Valikoimassamme on eri materiaaleilla verhoiltuja kulmasohvia, materiaaleina on muun muassa nahkaa, nahkajäljitelmää, erilaisia kangasmateriaaleja ja jopa polyrottinkia. Polyrottingista valmistetut kulmasohvat sopivat erinomaisesti terassille tai kuistille, sillä ne on suunniteltu kestämään kuin ulkokalusteet. Löydät Trademaxilta myös erittäin suositut howard-sohvat, joita on saatavana myös kulmasohvina. Nämä tyyliltään klassiset sohvat ovat kauniita ja sopivat jokaiseen kotiin, jossa halutaan pitää sisustus klassisena monien vuosien ajan. Sohvan ympärillä olevaa sisustusta on helppo muuttaa, kun sisustuksen perustana on tyylikäs ja ajaton kulmasohva. Kulmasohvia on saatavilla erikokoisina. Tutustu valikoimaamme ja valitse kulmasohva, joka sopii parhaiten sinun ja perheesi tyyliin ja tarpeisiin.

Tiesithän, että useimmilla sohvillamme on 10 vuoden takuu. Lisäksi meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE