Moduulisohva – rakenna oma kokonaisuutesi!

336 kpl tuotetta
Kampanja
681521(9).jpg

Moduulisohva on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat rakentaa sohvastasi juuri sellaisen kun haluat. Kokoa sohvasi oman tarpeeesi mukaan tai vaihda moduuleita tarvittaessa uusiin. Ehkäpä haluat yhdistellä eri värejä ja muotoja, ja ehkä lisätä säilytystilaakin? Trademaxin valikoimasta löydät paljon erilaisia moduulisohvavaihtoehtoja, joista saat toteutettua oman unelmasohvasi!

Moduulisohva vai tavallinen sohva - kumpi valita?

Sohvaa valittaessa moduulisohvan etuna tavalliseen sohvaan verrattuna on sen muunneltavuus, joka mahdollistaa sohvan koon ja muodon muuttamisen tarpeen mukaan ilman kokonaan uuden sohvan hankkimista. Tällä tapaa säästät rahaa samalla kun saat edelleen käyttää lempisohvaasi uudistamalla sitä niin, että se tuntuu jälleen uudelta. Sohva on monessa kodissa keskeinen osa sisustusta. Se toimii usein myös rentoutumispaikkana pitkän ja raskaan työpäivän jälkeen. Sillä on myös mukava viettää rentoa viikonloppua, vaikka elokuvia katsellen. Useimmissa kodeissa sohva on tärkeä paikka, joka on käytössä päivittäin ja siksi tarvitseekin aika ajoin pientä piristystä ja uutta ilmettä. Moduulisohva on täydellinen valinta juuri tällaisiin tilanteisiin!
 

Miten yhdistelen moduuleista oman sohvani? 

Moduulisohvan osien yhdistämiseen on monia luovia ratkaisuja, jotka takaavat sohva sopivuuden juuri sinun kotiisi. Aloita miettimällä mitä haluat sohvaratkaisultasi ja millaiseen käyttöön se on tulossa. Voit esimerkiksi yhdistää useita yksittäisiä moduuleita kulmasohvaksi, joka tarpeen tullen on mahdollista muuttaa kahdeksi pienemmäksi sohvaksi. Moduulisohvasta saat luotua myös divaanisohvan lisäämällä kokonaisuuteen rahin. Rahin voi tarvittaessa sitten irrottaa kokonaisuudesta lisäistuimeksi, kun vieraita on koolla paljon. Miksipä et yhdistäisi yksittäiseen sohvamoduuliin rahia, ja loisi tällä tapaa itsellesi divaania? Mahdollisuudet ovat loputtomat! Yhdistämällä sohvaan useita pieniä sohvapöytiä saat luotua erittäin joustavan ja muuntuvan sohvakokonaisuuden, joka muuntuu erilaisten tarpeiden mukaan. Moduulisohvan avulla sisustat olohuoneeseesi uuden ilmeen - niin usein, kun haluat!

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.

 

 
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja