Sohvasänky - toimiva ratkaisu

93 kpl tuotetta
Kampanja
1949374(1).jpg

Sohvasänky ja päivävuode ovat klassisia kalusteita, jotka sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen kotiin. Sohva vai sänky? Sen päätät itse. Perinteisesti sohvasänkyä on käytetty ylellisenä levähdyspaikkana, jossa voi hetken oikaista itseään ja jopa torkahtaa. Nykyään päivävuodetta käytetään osana olohuoneen sisustusta, jolloin se toimii niin sohvana kuin vierasvuoteenakin. Sohvasänky luo tilaan ylellistä ilmettä. Trademaxin valikoimasta löydät paljon erimallisia ja -värisiä sänkysohvia ja päivävuoteita. Tule valitsemaan omasi!

Sohvasänky - modernia luksusta!

Tee päivävuoteesta huoneen väripilkku ja sisustuksen kulmakivi. Monikäyttöinen ja tyylikäs sohvasänky sopii erinomaisesti eri sisustustyyleihin ja eri kokoisiin tiloihin. Kaluste toimii niin lisäistuimena kuin varavuoteenakin. Tarvittaessa kevyttä päivävuodetta on helppo siirtää huoneesta tai tilasta toiseen. Trademaxilta löydät juuri sinun kotiisi sopivan sohvasängyn.

Enemmän kuin pelkkä rentoutumispaikka 

Perinteisesti päivävuoteita on käytetty pelkästään rentoutumiseen ja makoiluun. Ota sohvasänky omaksesi tekemällä siitä rentoutumispaikka itsellesi asettelemalla sen päälle kaunis peitto ja koristetyynyjä. Päivävuoteen ympärille sopivat erinomaisesti suuret viherkasvit ja kaunis lattiavalaisin. Juhlien aikaan päivävuode toimii lisäistuimena ja sen eteen asetetulle sohvapöydälle saa näppärästi laskettua viinilasin tai lautasen. Illan ja yön tullen päivävuode muuntuu helposti varavuoteeksi yhdelle vieraista. Käytännöllistä ja helppoa! Osassa sohvasänkyjä on myös säilytystilaa, joten ylimääräiset kodin tekstiilit on helppo laittaa sohvan sisälle katseilta piiloon. Ylellistä ja samalla erittäin käytännöllistä.

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.Trademaxin valikoimassa on mm. samettiverhoiltuja päivävuoteita klassisissa väreissä. Valitse omasi seuraavista: 

  • Sammaleenvihreä
  • Sininen
  • Harmaa
  • Musta

Luo itsellesi oma lukunurkka, jonka sisustat kutsuvaksi villaisella peitolla sekä keinolampaantaljalla. Erilaisilla yksityiskohdilla, ja niitä muuttamalla, saat vaihtelua sisustukseen helposti ja nopeasti. Päivävuoteen voi sijoittaa trendikkäästi ikkunan eteen. Kokonaisuuden viimeistelee ikkunalaudalle asetettu tyylikäs pöytävalaisin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja