Vuodesohvia odottamattomien vieraiden varalle

1 098 kpl tuotetta
ALE
663765(1).jpg

Laadukkaat vuodesohvat löytyvät täältä, missä unelmat kauniista ja käytännöllisistä olohuoneen kalusteista toteutuvat! Tee sohvasta pehmeä vuode kahdessa minuutissa ja anna itsesi tai vieraidesi nukkua hyvin ja rauhassa. Mukava vuodesohva tarjoaa kotiisi monia mahdollisuuksia. Trademax tarjoaa valikoiman edullisia vuodesohvia, jotka sopivat tilapäisiksi lisävuoteiksi sekä pysyväksi nukkumapaikaksi, jos täydennät ne hyvällä sijauspatjalla. Halusitpa sitten kulmasohvan, vuodesohvan, jossa on divaani, ison tai pienen vuodesohvan, löydät sen täältä!

Shoppaile vuodesohvat

Miksi tarvitsen vuodesohvan?

Sohva on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Se on paikka, jossa voi rentoutua sekä seurustella perheen ja ystävien kanssa. Niille, jotka haluavat korkeaa toiminnallisuutta tai joiden kodissa on vähän tilaa, pieni tai suuri vuodesohva on paras ratkaisu. Kuin perinteinen sohva, mutta hieman fiksumpi, koska sen voi muuttaa hetkessä sängyksi. Vuodesohvat ovat laadukkaita ja yhtä mukavia kuin tavalliset sohvat.

Miten valitsen oikean vuodesohvan?

Vuodesohvaa ostettaessa on otettava huomioon monia kriteerejä. Ensinnäkin sinun on päätettävä haluamasi sohvamalli ja väri, jotta se sopii muuhun sisustukseen. Etsitpä sitten nahka- tai kangasverhoiltua mallia, löydät sen täältä, sillä harmaata, valkoista, mustaa ja beigeä väriä on saatavilla useissa eri malleissa. Jos perheessä on lapsia tai lemmikkejä, kannattaa harkita vuodesohvaa, jonka verhoilu on irrotettavissa.

Suuri vai pieni vuodesohva?

Minkä kokoista ja lisävuodetta tarvitset? Kun valitset vuodesohvaa, on tärkeää mitata huolellisesti tila, johon se sijoitetaan. Meillä on kaikkea kahdenistuttavista vuodesohvista suuriin avopäädyllisiin vuodesohviin ja kulmavuodesohviin. Pieni vuodesohva on kätevä lastenhuoneessa, kun lapsesi saa kavereita yökylään.

Mitkä ovat vuodesohvan tärkeimmät ominaisuudet?

Sohvan pitäisi olla mukava istua pitkiäkin iltoja, ja sen pitäisi sitten haluttaessa taittua nopeasti ja helposti mukavaksi parivuoteeksi. Divaanisohva on sekä tyylikäs että tilava, ja siinä on tilaa koko perheelle ja vieraille. Säilytystilallinen vuodesohva on käytännöllinen ratkaisu niille, joilla on kotona pulaa säilytystilasta. Näistä säilytystilallisista sohvista löytyy istuintyynyjen alta runsaasti tilaa pussilakanoiden, tyynyjen ja muiden tekstiilien säilytykseen, kun niitä ei käytetä.

Eteen vai sivulle avautuva vuodesohva?

Eteenpäin avautuvassa vuodesohvassa on vuode, joka tulee suoraan ulos sohvasta, jolloin sohva ei ole kovin leveä. Toisaalta vuode ulottuu 210-230 cm:n päähän seinästä, joten se tarvitsee reilusti tilaa sohvan edessä. Usein vuode on sohvan rungon sisällä istuintyynyjen alla, joten sohvaa on lähes mahdotonta arvata vuodesohvaksi. Sivulle aukeavassa vuodesohvassa on usein kaksi erillistä vuodetta, jotka sijoittuvat joko vierekkäin tai sohvan eri osiin. Alempi sänky on usein erillinen ja voidaan sijoittaa toiseen huoneeseen, kun sohvaa käytetään istuimena. Tämän sohvatyypin etuna on, että se ei vie niin paljon tilaa.

Miten voin tuntea oloni turvalliseksi ostaessani vuodesohva netistä?

Jos etsit edullista ja laadukasta vuodesohvaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Trademaxilta löydät laajan valikoiman Euroopan johtavien huonekaluvalmistajien vuodesohvia. Kun olet päättänyt mallin, klikkaa se kotiin ja odota nopeaa ja luotettavaa toimitusta oman kotikatusi varteen. Meillä on 14 päivän palautusoikeus, joten voit halutessasi palauttaa sohvan, jos muutatkin mielesi. Lisäksi annamme lähes kaikille sohville 10 vuoden takuun!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE