categoryTopBlock

Vuodesohvia odottamattomien vieraiden varalle

2 588kpl tuotteita
Sohvat
Kampanja

Tarvitsetko nukkumapaikan vieraallesi? Valikoimastamme löydät tyylikkäitä, käytännöllisiä ja mukavia vuodesohvia, joista saat yllätysvieraallesi varavuoteen hetkessä!

Vuodesohva tuo käytännöllisyyttä sisustukseesi ja verkkokaupastamme löydät vuodesohvia, jotka soveltuvat oikeanlaisella sijauspatjalla varustettuna myös pysyväksi nukkumapaikaksi.

Trademaxin valikoimassa on vuodesohvia Euroopan johtavilta huonekaluvalmistajilta.

Uusi vuodesohva

Onko anoppi tulossa kylään tai tuleeko lapsellesi kaveri yövieraaksi? Varmista, että sinulla on tarjota nukkumapaikka yövieraillesi. Yllätysvieraat tulevat aina yllätyksenä, etkä varmastikaan halua sijoittaa heitä lattialle nukkumaan?

Oikeanlaista vuodesohvaa ei tunnista vuodesohvaksi, vaan se on istumapaikka, joka muuntautuu tarvittaessa varavuoteeksi. Vuodesohvan on oltava mukava paikka istuskella televisiota katselemassa ja sen on myös muuntauduttava nopeasti vuoteeksi tarvittaessa.

Liikaa toivottu? Ei ole, sillä valikoimastamme löytyy vuodesohvia jotka sulautuvat sisustukseen, lisäävät kodin viihtyisyyttä ja ovat samalla monikäyttöisiä.

Etsitkö sijauspatjaa, muuttaaksesi vuodesohvasi pysyväksi nukkumapaikaksi? Kysy osaavalta henkilökunnaltamme. Autamme sinua löytämään toiveidesi mukaisen sijauspatjan vuodesohvallesi.

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.