Chesterfield-nojatuolit

44 kpl tuotetta
Kampanja
899854(1).jpg

Etsitkö olohuoneeseesi oikeaa nojatuolien klassikkoa. Trademaxin Chesterfield nojatuoli on juuri sellainen! Chesterfield-kalusteet yhdistetään käsityöperinteeseen ja vankkaan huonekalujen valmistuksen ammattitaitoon. Chesterfield on ajaton klassikko – ulkonäöltään rustiikki ja ylellinen. Kalusteille ominaisia erityispiirteitä ovat korkea selkänoja ja muhkea nappitoppaus. Nojatuolien lisäksi Trademaxin valikoimasta löytyvät chesterfield-tyyliset 2:n ja 3:n istuttavat sohvat sekä jalkarahit, verhoiltuna vintegetyyliin keinonahalla, sametilla tai kankaalla.

Ei ole yhtään ihme, että chesterfield-tyyliset huonekalut tuntuvat siltä, että ne olisi ostettu antiikkiliikkeestä. Klassisia chesterfield-sohvia on valmistettu kohta 200 vuotta ja niiden valmistukseen liittyvä käsityötaito on periytynyt sukupolvelta toiselle. Huonekaluille tunnusomaista ovat niiden massiivipuusta valmistetut rungot, laadukkaat kangas- tai nahkaverhoilut, jotka on koristeltu nappitoppauksin. Kalusteiden selkä- ja käsinojat ovat korkeudeltaan yhtenäiset ja kaartuvat kauniisti. Sorvatut puujalat antavat kalusteille viimeistellyn ilmeen. Chesterfield-huonekalut keräävät katseita ja henkivät ajatonta eleganssia samalla, kun ne vievät ajatukset menneisiin aikoihin.

Trendikkäin valinta, jonka voit tehdä, on valita joko tekonahalla tai samettikankaalla verhoiltu chesterfield-tyylinen nojatuoli. Nojatuolit ovat laadukkaita niin materiaaleiltaan kuin istuinmukavuudeltaankin. Joten keitä kuppi teetä, ota esiin hyvä kirja, istuudu ihanaan chesterfield-nojatuoliisi ja nauti huoneen upeasta ilmapiiristä. Trademaxin edullinen chesterfield-kalusteiden valikoima mahdollistaa sen, että sinullakin on mahdollisuus luoda unelmiesi olohuone tyylikkäillä ja mukavilla kalusteilla, jotka henkivät ylellisyyttä ja englantilaista tyyliä.

Trademaxilta löydät aina edulliset nojatuolit! Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja