Osta edulliset tuolit Trademaxilta!

5 565 kpl tuotetta
ALE
1151352(9).jpg

Meiltä löydät tuolit joka tarpeeseen, jokaisesta hintaryhmästä, jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Valikoimastamme löytyy edullisia ja laadukkaita tuoleja joka tilaan ja tarpeeseen. Meiltä saat ajattomia klassikoita, futuristista design-tyyliä, ja vintagehenkisiä vaihtoehtoja. Voit valita, haluatko ostaa valmiin huonekaluryhmän voiko pelkkiä tuoleja. Yhdistele tuoleja haluamallasi tavalla ja luo näin persoonallisen sisustustyylin tai valitse joku valmiista, tyylivarmoista kokonaisuuksistamme.

Edulliset tuolit Trademaxilta!

Tuoleja on saatavan jos minkälaisia: eri värisiä, eri mallisia ja eri tyylisiä. Olemme tehneet kaikkemme, jotta sinä löytäisit valikoimastamme mieleisesi tuolin. Hakuasi helpottaaksemme, olemme listanneet alle kaikkein suosituimmat tuolikategoriamme. Linkkien kautta voit nopeasti ja helposti tutustua siihen mitä on tarjolla.

Ruokailutilassa ja keittiössä on äärimmäisen tärkeää, että tuolit ovat käytännöllisiä ja toimivia. Samanaikaisesti on tärkeää, että koko perhe mahtuu pöydän ympärille jättäen tilaa myös mahdollisille vieraille. Tällaisessa tilanteessa pinottavat tai kokoontaitettavat tuolit saattavat olla toimivin ratkaisu, sillä ne eivät varastoituinakaan vie paljon tilaa. Toinen vaihtoehto on hankkia perheen pienimmille oma pöytä ja siihen sopivat tuolit. Molemmat vaihtoehdot ovat varmasti käytännöllisiä ja toimivia, ja tuovat hymyn ruokailijoiden huulille. Tuolien ja ruokailuryhmien valikoima on valtava! Jos haluat pitää kodin peruskalusteet yksinkertaisen tyylikkäinä, suosittelemme hankkimaan klassisen tyyliset tuolit. Valkoiset tai tammensävyiset tuolit tekevät ruokailuryhmästä ajattoman tyylikkään kokonaisuuden - ja yksinkertaisesti varman ja edullisen.

Pinnatuolit – joka kotiin, joka huoneeseen

Pinnatuolit ovat ainulaatuisia huonekaluja, samalla sekä ainutlaatuisia että klassisia. Ne löytävät helposti paikkansa joka kodista ja täyttävät tehtävänsä mallikkaasti monien vuosien ajan. Uskallamme melkeinpä väittää, että pinnatuoli sopii määritelmäksi ajattomalle ja tyylikkäälle huonekalulle. Trademaxin asiakkaiden suursuosikki on musta pinnatuoli, mutta valikoimastamme löydät tuoleja sekä beigenä, harmaana, ruskeana, sinisenä ja valkoisena

Hengailua baarijakkaralla

Melkein joka keittiössä on oma hengailupaikkansa, korkea työtaso, jonka ääressä syödään aamupalaa, surffaillaan ja seurustellaan. Kaikki nämä toiminnot vaativat kunnon baarijakkaroita onnistuakseen hyvin. Trademaxilla on laaja valikoima trendikkäitä baarijakkaroita, joista löydät varmasti juuri omaan kotiisi sopivat.

Historian siipien havinaa

Trademaxilta löytyy laaja valikoima verhoiltuja tuoleja ja muita istuimia, jotka saattavat ajatukset menneille ajoille. Tyypillistä näille upeille huonekaluille ovat ylelliset materiaalit, näyttävyys ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Uskomme, että juuri näiden ominaisuuksien vuoksi rustiikkisen persoonalliset huonekalut ovat tehneet näyttävän paluun tämän päivän sisustukseen. Hankkimalla nahkatuolin kytket itsesi suoraan Chesterfield- ja Oxford-ajan rustiikkiseen ilmapiiriin. Valikoimamme nahkatuolit ovat uskomattoman mukavia ja näyttäviä. Niillä istut mukavasti rentoutuen hyvän kirjan parissa tai syöt päivällistä suuren pöydän ympärillä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Ajatuksissa ergonomia

Me vietämme nykyään valtavasti aikaa istuen teknisten laitteiden ääressä. Lapset ja nuoretkin viettävä yhä enenevissä määrin aikaa tietokoneiden ja pelien kanssa. Siksi onkin aina tärkeää kiinnittää huomiota ergonomiaan. Valikoimastamme löytyy sopivia tuoleja sekä aikuisille että lapsille. ”Pelituolit” on suunniteltu tukemaan erityisesti pelaajien selkää ja niskaa, ja näin ehkäisevät mahdollisesti tulevia ongelmia. Tietokonetyöskentelyyn ja muuhun pöydän ääressä tapahtuvaan toimintaan meiltä löytyy laaja valikoima klassisia ja ergonomisia työtuoleja. 

Tekstiiliverhoillun kalusteen puhdistus

Tuolit ovat elämämme kiistattomia arjen sankareita. Ne saavat vuosi vuoden jälkeen päällensä niin kahvia, mehua, kastiketta ja ties mitä. Jotta verhoillut tuolit säilyisivät siisteinä, löytyy valikoimastamme erilaisia tuolien huppuja ja kangassuosija kuin myös tekstiilinsuoja-aineita. Jos vahinko on jo ehtinyt käysä, löydät meiltä kankaille ja keinonahoille sopivat puhdistusaineet. 

Hups! Etsitkö mahdollisesti ulkokäyttöön sopivia tuoleja? Klikkaa itsesi puutarhatuolien valikoimaan, jonka löydät Puutarhakalusteet-otsikon alta. Sieltä löydät varmasti etsimäsi!

Edulliset tuolit Trademax.fi -verkkokaupasta! 

Trademaxin verkkokaupasta saat laadukkaat tuolit edullisesti. Todellista vastinetta rahoillesi! Toimitamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti! Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jos et jostain syystä pidäkään hankinnastasi. Trademaxin tyylikkäillä tuoleilla saat pöydän ääreen valtavasti vieraita, joten älä unohda piipahtaa ruokakaupassa!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pyörillä
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Vedenkestävä
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Säädettävä
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Taitettava
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE