Black Friday
520914(1).jpg

Vintage-henkinen nahkatuoli antaa sisustukseen särmää oli sisustustyylisi sitten mikä tahansa. Hieman kulunut nahkatuoli sopii yhtä hyvin värikkääseen ja persoonalliseen olohuoneeseen kuin minimalistiseen, tyyliltään skandinaaviseen ympäristöönkin. Tai miksipä et yhdistäisi ruskeaa nahkatuolia trendikkääseen teollisuustyyliin? Nahkatuolit vievät helposti ajatuksemme ajassa taaksepäin, mutta sopivat erinomaisesti osaksi modernia sisustusta. Trademaxilla on kaikki retrohenkisistä nahkatuoleista design-tyylisiin Barcelona-nojatuoleihin sekä englantilaistyylisiin Chesterfield-tuoleihin.

Näyttävyyttä sisustukseen nahka- tai keinonahkatuolilla

Vintage-henkinen nahkanojatuoli on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Se sopii useimpiin tiloihin ja antaa huoneeseen aimoannoksen persoonallisuutta ja luonnetta. Nahkakalusteissa on sitä jotakin! Niissä on luonnollinen tuntu, ne tuoksuvat hyvälle ja paranevat ajan kuluessa. Kun hankit nahkanojatuolin Trademaxilta, voit olla varma, että saat tuolin, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista niin, että se kestää käytössä vuosikausia.

Vintege-henkinen nahkatuoli on rustiikki, mutta silti siinä on pehmeää tuntua. Se on moderni sekä ajaton. Ehkäpä juuri se on syynä vuosikymmenten suosioon, joka jatkuu edelleen. Trademaxin nahka- ja keinonahkatuolien valikoima on laaja, joten löydät todennäköisesti meiltä tuolin, joka on täydellinen juuri sinulle. Valitse istuin, joka sulautuu olemassa olevaan sisustukseen tai joka erottuu muusta kalustuksesta selvästi ollen koko tilan keskipiste ja katseenvangitsija. Valitse vaikkapa musta, valkoinen, punainen tai ruskea nahka- tai keinonahkanojatuoli ja täydennä sitä yhteen sopivalla jalkarahilla, niin saat kotiin viihtyisän paikan, jossa voit hyvällä mielellä rentoutua hetkisen. Trademaxilla on aina edullinen rahti ja hintatakuu!

Valinta
Black Friday
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Black Friday
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä