291b6cc974b4732ba16a5fa32ec4ec0af6c628dd.jpg
Viinijääkaapissa, toisin kuin tavallisessa jääkaapissa, ei ole tärinää, mikä on viininsäilyttämisen kannalta optimaalista. Kun hankit meiltä viinikaapin, voit nauttia täydellisesti temperoiduista viineistä. Aterioista tulee sekä tyylikkäämpiä että herkullisempia, kun tiedät, että viinisi on täydellisessä lämpötilassa. Lisäksi viinikaapin avulla sinun on helppo seurata viinivarastosi tilannetta.

Viinikaapilla viinille täydelliset olosuhteet

Minkä viinijääkaapin valitsisin?

Sinun kannattaa miettiä, kuinka suuren jääkaapin viineillesi tarvitset nyt ja tulevaisuudessa. Toinen huomioon otettava tekijä on se, haluatko integroidun vai vapaasti seisovan viinikaapin. Toinen kysymys on, haluatko viinijäähdyttimen viineille, jotka tarjoillaan lähitulevaisuudessa, vai aiotko säilyttää viinejäsi pitkään.

Mihin sijoitan viinikaapin?

Monilla ihmisillä on viinijääkaappi keittiössä tai ruokasalissa, mutta tietysti laitat kaappisi sinne, missä se on sinulle sopivin. Varmista, että viininjäähdyttimen ympärillä on riittävästi tilaa eikä sitä ole sijoitettu mitään tärisevää laitetta vasten.

Kestävätkö viinini pidempään viinijääkaapissa?

Viini säilyy pidempään ja kestää paremmin, jos se säilytetään oikeassa lämpötilassa, kuten viinijääkaapissa. Kaikki viinit hyötyvät kohtuullisesta lämpötilasta riippumatta siitä, säilytetäänkö niitä pitkään vai vain vähän aikaa. Viinijäähdyttimen avulla voit olla varma siitä, että viinisi on mahdollisimman mukavassa tilassa, parhaassa mahdollisessa ympäristössä, koko sen ajan, jonka aiot sitä säilyttää.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä