1125873(1).jpg

Miten valitsen purkkien materiaalin oikein?

Se, mistä materiaalista valmistettuja purkkeja sinun kannattaa hankkia, riippuu siitä, mitä niissä aiot säilyttää. Tavallinen tai hieman paksumpi lasi on hyvä materiaali, jos aiot säilöä itsetehtyjä hilloja tai soseita. On tärkeää, että kansi on ilmatiivis, jos tuotteita on tarkoitus säilyttää pitkään. Peltipurkit ovat oivallinen vaihtoehto, jos tarkoituksesi on säilyttää kuiva-aineita valolta suojassa.

Mitä purkkeja ostaessa pitää ottaa huomioon?

Jos olet tekemässä hilloja ja soseita, purkkeja tarvitaan paljon. Tällöin voi olla järkevää ostaa kerralla suurempi pakkaus edullisia, kannellisia purkkeja. Kierrekorkin saa suljettua tiukasti, joten riski ilman vuotamiselle on pienempi. Voit myös ostaa erivärisiä purkkeja, sillä silloin eri tuotteet on helppo erottaa toisistaan.

Minkä kokoisia purkkeja pitäisi valita?

Koska ilmalla on vaikutus purkin sisältöön, kannattaa valita purkki sen mukaan, miten paljon tuotetta käytetään. Esimerkiksi hillopurkit ovat yleensä suurempia kuin hyytelöpurkit. Marinadeille taas sopii keskikokoiset purkit. Jos ostat purkkisetin, jossa on usean kokoisia purkkeja, on sinulla aina sopivan kokoinen purkki saatavilla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä