Kannut & kaatimet

31 kpl tuotetta
7b72ddb20bf0fd8f8a15af05f2a6bf12e7e26764.jpg
Kampanja
Trademaxilta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia, eri muotoisia ja eri värisiä karahveja ja kannuja. Sen lisäksi, että juomat on käytännöllistä säilyttää mukavissa astioissa, ovat erilaiset kannut kaunis osa pöydän kattausta. Tutustu valikoimamme erilaisiin karahveihin ja kannuihin ja valitse niistä parhaiten omia tarpeitasi vastaava kannu.

Mikä on karahvi?

Karahvi on eräänlainen kannu, jossa voit tarjoilla kylmiä juomia. Nämä, yleensä lasista valmistetut kannut, sopivat erinomaisesti viinin, veden tai muiden juomien tarjoiluun. Karahvit kannattaa huuhdella lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen, jolloin ne on helpompi pitää puhtaana.

Millaisia kannuja Trademaxilla on?

Tutustu rauhassa laajaan kannu- ja karahvivalikoimaamme. Meiltä löydät vesikannut, viinikannut, kannelliset kannut ja lasikannut. Meillä on myös erikokoisia kannuja, joten voit helposti tilata sinulle parhaiten sopivan kannun.

Miksi tarvitsen kannun?

Kannu viimeistelee illallispöydän kattauksen, ja antaa arkiseenkin ruokahetkeen juhlan tuntua. Viinin kannattaa yleensä antaa hengittää hetki ennen tarjoilua, joten viinikannu on sekä tyylikäs että käytännöllinen osa kodin astiastoa. Jos haluat laittaa kannuun esille juomaa, jossa on kuplia, kannattaa valita kannellinen kannu, jolloin kuplat eivät häviä niin nopeasti. Kannut ja karahvit mahdollistavat juomien säilyttämisen mukavasti ja käytännöllisesti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja