Luo aurinkosuojalla kesähuone puutarhaan

3 505 kpl tuotetta
Kampanja
1939664(11).jpg

Aurinkosuojan avulla luot terassille ja puutarhaan tarpeellista suojaa auringon polttavilta säteiltä. Trademaxin valikoimassa on erilaisia ja monen kokoisia aurinkosuojia. Aurinkosuoja on monikäyttöinen, sillä se voi toimia niin aurinkovarjona kuin sateen- ja tuulensuojanakin. Aurinkosuojaa voi käyttää ulkotilan kattona, jolloin sillä saa aikaan intiimin tilan, jossa on mukava juhlia niin häitä, syntymäpäiviä kuin valmistujaisiakin. Löydät laajasta valikoimastamme paljon erilaisia vaihtoehtoja, joten tilaa oma aurinkosuojasi jo tänään.

Aurinkosuoja jokaiseen ulkotilaan

Trademaxin valikoimasta löydät valtavasti tuotteita terassille, puutarhaan ja parvekkeelle. Nauti kesän ilta-auringosta ulkona aurinkovarjon tai aurinkopurjeen alla. Luo grilli-iltaa varten tunnelmallinen kulmaus ystävillesi. Aurinkosuojalla saat luotua terassille intiimin, huonemaisen tilan. Mahdollisuuksia on monia - kerrassaan upeaa! Trademaxilta saat kaiken viityisään kesään, terassille tai puutarhaan. Meiltä saat paviljongit, paviljonkien seinät ja katot, aurinkovarjonjalat, aurinkopurjeet ja paljon muuta.

Viime vuosien aikana aurinkosuojien käyttö on lisääntynyt valtavasti. On ihanaa sisustaa terassia tai parveketta oleskeluryhmin, sohvin, sohvapöydin, kasvein ja valaisimin, jolloin tilasta voi nauttia niin päivällä kuin ilta-aikaankin. Aurinkosuojalla saat luotua uuden huoneen puutarhaan tai patiolle ilman suuria rakennusteknisiä ratkaisuja. Aurinkosuoja on helppo ja edullinen tapa uudistaa ulkotilaa ja antaa sille uutta, raikasta ilmettä. 

Aurinkosuojan monet mahdollisuudet

Edulliset aurinkosuojamme ovat toimivia ja mahdollistavat erilaisia ratkaisuja. Osa valikoimamme aurinkosuojista toimitetaan katolla, sivuseinillä ja hyttysverkolla varustettuina. Voit tarvittaessa sulkea verkon ja sivuseinät suojautuaksesi tuulelta ja hyönteisiltä. Kattoon on usein asennettu koukku, johon voi vaikka juhlien aikaan ripustaa valoja, ilmapalloja tai kynttilälyhdyn. Aurinkosuojan avulla saat kesäisiin puutarhajuhliin mukavan tunnelman, kun kaikki pienetkin yksityiskohdatkin on huomioitu. Täältä löydät lukuisia eri vaihtoehtoja.

Hanki uusi kesähuoneesi Trademaxin valtavasta valikoimasta jo tänään. Toimitamme sen sinulle turvallisesti ja luotettavasti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Vedenkestävä
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Taitettava
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja