Kirjahylly

2 136 kpl tuotetta
550550(1).jpg
Kampanja
Kirjahylly on itsestään selvä huonekalu niin kotona kuin työpaikallakin. Kirjahylly ei ole vain käytännöllinen kirjojen, kansioiden, aikakauslehtien ja muiden tavaroiden säilyttämiseen, vaan se voi olla myös koristeellinen huonekalu ja sisustuksen osa. Valitse laajasta valikoimastamme omaan tyyliisi ja toiveisiisi sopiva kirjahylly tai seinähylly.

Luo lisää säilytystilaa tyylikkäästi kirjahyllyllä

Miten valitsen kirjahyllyn?

Valitse kirjahyllysi koko ja tyyli säilytystarpeidesi ja kotisi tai huoneen, johon hylly tulee, tyylin mukaan. Tee inventaario siitä, kuinka paljon tavaraa haluat kirjahyllyssä säilyttää, ja hanki sitten hylly, jossa on hieman enemmän hyllytilaa kuin se mitä arvioit tarvitsevasi, sillä sinulla on todennäköisesti lopulta hieman enemmän säilytettäviä kirjoja ja esineitä. Kirjahyllyn kannattaa olla samaa tyyliä muun sisustuksen kanssa, jotta kodin rauhallinen ilme säilyy.

Mihin sijoitan kirjahyllyni?

On hyvä pitää mielessä, että kirjahyllyssä olevaan tavaraan on päästävä helposti käsiksi, joten kalustetta ei kannata sijoittaa hankalaan tai ahtaaseen paikkaan. Seinähylly voi kuitenkin ongelmitta olla muiden huonekalujen yläpuolella. Jos aiot käyttää kirjahyllyä koriste-esineiden esillepanoon, on hyvä sijoittaa hylly niin, että se on selvästi näkyvissä.

Voinko säilyttää kirjahyllyssä muutakin kuin kirjoja?

Se, että hyllyä kutsutaan kirjahyllyksi, ei tarkoita, että hyllyssäsi olisi paikka vain kirjoille. Kirjahyllyssä voi säilyttää melkein mitä tahansa. Ehkä haluat helposti saatavilla olevan säilytyspaikan tyylikkäille villapaidoillesi tai paikan, johon voit laittaa Fabergén munakokoelmasi. Kasvit antavat kirjahyllylle kodikkaan ilmeen, kun ne sijoitetaan hyllyyn muiden esineiden viereen tai väliin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja