Lastenhuoneen säilytys

380 edullista tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Osa vanhemmista tuntee itsensä avuttomiksi silloin kun on kyse lastenhuoneen järjestyksen ylläpidosta. Siisti lastenhuone tuntuu heistä lähes mahdottomalta ajatukselta. Toki lastenhuoneet ovat monesti sotkuisia ja tavarat ovat epäjärjestyksessä, sillä huoneessa leikitään ja joskus leikit vaihtuvat melko tiuhaan tahtiin. Ongelmaan on kuitenkin olemassa hyviä ja toimivia ratkaisuja. Oikeanlaisilla säilytysjärjestelmillä järjestystä ja siisteyttä on helppo pitää yllä. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia lastenhuoneen säilytyskalusteita, niin roskakoreja, koukkuja kuin tyylikkäitä säilytyslaatikoitakin.

Näppärät säilytysratkaisut taltuttavat kaaoksen

Leikkiautot, lego-palikat ja korkeat vaatekasat. Useimmat meistä tunnistavat juuri nuo ongelmakohdat, kun ajattelemme lastenhuoneita. Lastenhuoneiden siivoaminen ja järjesteleminen on harvoin kovin houkuttelevaa, mutta sitä voi helpottaa yksinkertaisilla ratkaisuilla. Jos lastenhuoneessa on oikeanlaiset säilytyskalusteet ja paikka kaikille tavaroille, on lasten helppo laittaa käyttämänsä lelut ja tavarat itse omille paikoilleen. Täältä löydät trendikkäät, pyörälliset laatikot, joihin lego-palikat voi laittaa, kun leikki on ohi. Valikoimassamme on lisäksi upeita, kuvioituja säilytyslaatikoita ja säilytysrasioita, joissa voi säilyttää vaikkapa keräilykortteja, kyniä ja lehtiä. Kun laatikot merkitään etiketeillä, löytävät tavarat helposti omalle paikalleen eivätkä ne jää lojumaan lattialle tai tasoille.

Suuren vaatekasan taltuttamiseen auttaa fiksujen ja tyylikkäiden naulakkokoukkujen asentaminen seinälle. Niihin vaatteet on melkeinpä yhtä helppo ripustaa kuin heittää sängylle kasaan. Valittavanasi on myös ihania naulakoita, joissa on kirjaimia tai erilaisia tekstejä. Naulakkoon pienikin lapsi osaa ripustaa reppunsa, aamutakkinsa tai lakkinsa. Lastenhuoneen järjestyksen ylläpito on helppoa silloin, kun tavaroille on erilaisia säilytyspaikkoja. Kun kaikille tavaroille on oma paikka, on tavarat helppo laittaa paikalleen. Lapsista on silloin itsekin kiva osallistua huoneen järjestyksen ylläpitoon. Siistissä huoneessa on mukava leikkiä!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Aihe
Väri
Muoto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja