categoryTopBlock

Metallikyltit

1 444kpl tuotetta
Kyltti
Kampanja

Miten voin käyttää metallisia kylttejä sisustuksessa?

Peltikyltit ovat kaunis vaihtoehto perinteisille tauluille. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia ja eriaiheisia metallisia seinäkoristeita, joilla voit luoda sisustukseen persoonallisen ilmeen. Seinäkoristeet mahdollistavat erilaisten efektien ja kuvioiden luomisen. Ne antavat kodille leikkisää ja kotoisaa tunnelmaa. Voit valita myös informatiivisia kylttejä, joissa on eriaiheisia tekstejä, jotka tekevät tilasta rennon ja leikkisän. Niissä voi olla sitaatteja tai sanontoja, kuin myös kunkin huoneen asukkaan nimi.

Millaisia metallikylttejä on saatavilla?

Metallikylttejä on paljon erilaisia. Materiaalit ja tyylit voivat poiketa paljonkin toisistaan. Valikoimasta voit siis löytää retrohenkisiä kylttejä, joilla luot vintagetunnelmaa. Toisaalta valikoimassa on myös romanttisia seinäkoristeita. Osa koristeista jättää takana olevan seinän näkyviin, mikä antaa seinälle syvyyttä. Voit siis halutessasi valita erilaisia vaihtoehtoja seinien koristeluun. Erilaisia muotoja ja värejä on paljon. Metallikylteillä luot helposti oman tyylisi.

Onko metallikylttejä ja seinäkoristeita vaikea pitää puhtaana?

Useimmat kylteistä on erittäin helppo pitää puhtaana. Koska erilaisia seinäkoristeita on paljon, saattaa niiden puhdistamistarve ja -tapa vaihdella. Suurimman osan seinäkoristeista ja kylteistä voi ottaa alas seinältä ja puhdistaa hieman kostutetulla liinalla. Toisista pölyt taas pitää puhdistaa koristeen ollessa paikallaan seinällä.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja