Sisustusmuovi & laattakoriste

49 kpl tuotetta
1280572(1).jpg
Päivitä keittiötaso tai anna vanhalle huonekalullesi uusi ilme. Laattakoristeiden ja sisustusmuovien avulla annat helposti ja nopeasti kodin pinnoille modernia tyyliä. Päästä luovuutesi valloilleen ja tilaa sisustusmuovit edullisesti Trademaxilta.

Mistä voin ostaa laattakoristeita ja sisustusmuovia?

Meiltä Trademaxilta löydät erivärisiä ja eri kuvioilla koristeltuja sisustusmuoveja ja laattakoristeita. Meiltä löydät itseliimautuvia sisustusmuoveja, jotka jäljittelevät puuta, marmoria, laattoja, kiveä ja paljon muuta. Riippumatta siitä, mitä tyyliä etsit, löydät Trademaxilta varmasti jotain, joka vastaa tarpeitasi.

Missä voin käyttää sisustusmuovia?

Sisustusmuovilla voit koristella kaikki sileät, pöly- ja rasvavapaat pinnat. Voit kiinnittää muovin keittiön oviin, pöytään tai vaikka työtasoon. Käyttökohteita on valtavasti. Muista vain puhdistaa pinta saippualla ja vedellä ja antaa sen kuivua ennen muovin asentamista.

Kuinka käytän laattakoristeita?

Itseliimautuvalla laattakoristeella voit helposti päivittää keittiösi tai kylpyhuoneesi laattapintoja. Kiinnitä tarra olemassa olevaan laattaan ja laatta saa heti uuden ja raikkaan ilmeen. Laattakoristeet on valmistettu itseliimautuvasta vinyylistä ja ne sopivat erinomaisesti sisustukseen.

Kuinka poistan sisustusmuovin ja laattakoristeen?

Kuumenna sisustusmuovia hiustenkuivaajalla ja vedä se varovasti pois. Muovin pitäisi irrota pinnasta niin, ettei se irrota mukanaan mitään, jos alusta on esikäsitelty perusteellisesti ennen asennusta. Jos liimaa jää jäljelle, voit pestä sen helposti pois saippualla ja vedellä.

uinka asennan sisustusmuovin?

Puhdista pinta ja anna sen kuivua kokonaan. Mittaa tarvittava määrä sisustusmuovia. Aseta muovi huonekalun päälle ja käytä sileäpintaista työkalua ilmakuplien poistamiseen. Aloita keskeltä ja etene ulospäin reunoja kohti. Leikkaa ylimääräinen muovi pois ja anna kalusteen levätä ja muovin asettua paikalleen noin 24 tuntia.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä