Kuviolliset tapetit

1 557 kpl tuotetta
1261754.jpg
Kuvioitu tapetti kertoo energisestä ihmisestä, joten sovita värit ja kuviot persoonallisuutesi mukaan tai valitse jokin muu väri, joka sopii makuusi. Tervetuloa tutustumaan laajaan tapettivalikoimaamme!

Tee tyyli kuviollisella tapetilla

Onko kuviotapettien asentaminen vaikeaa?

Ei oikeastaan. Kun olet mitannut tapetoitavan tilan ja tilannut oikean määrän tapettirullia, voit aloittaa tapetoinnin. Muista, että tarvitset oikeat tapetointivälineet ja että on aina hyvä tilata ylimääräinen tapettirulla, varsinkin silloin, kun pitää kohdistaa kuviota.

Mitä tapetointivälineitä tarvitsen?

Tapetointipöytä on hyvä investointi, joka helpottaa tapetin leikkaamista ihanteellisella työskentelykorkeudella. Tarvitset terävän veitsen, jossa on vaihdettavat terät tarkkoja rajauksia varten, lyijykynän merkintöjä varten ja muita työkaluja, kuten tapettirullia, tapettiliimaa ja luotilangan tai vatupassin. Myös tapettiharjasta on apua tapettien asennuksessa.

Millaisen kuvioidun tapetin voin asentaa minnekin?

Kosteissa tiloissa tarvitaan erityisiä tapetteja, jotka kestävät kosteutta ja vettä. Muuten useimmat tapetit toimivat missä tahansa. Varo laittamasta herkkiä tapetteja liian lähelle vesihanoja tai vastaavia. Yleensä eri paikkoihin on suositeltu laittaa omanlaisensa tapetit, kuten kosteaan tilaan on hyvä laittaa kosteantilan tapettia. on olemassa suosituksia siitä, mikä malli toimii parhaiten riippuen siitä, mihin se sijoitetaan.

Milloin minun pitäisi valita kuviollinen tapetti?

Kuvioitu tapetti on erinomainen vaihtoehto kutsuvan tunnelman luomiseen mihin tahansa huoneeseen. Voit valita, haluatko käyttää sitä eteisen, keittiön tai olohuoneen seinillä, kaikki on kiinni sinusta. Tapetti toimii kaikkialla - ole luova!

Kuinka monta vuotaa on rullassa?

Vuota on rullasta leikattu pituus, joka kattaa seinän korkeuden. Jotta voit laskea, kuinka monta vuotaa rullassa saat, sinun on mitattava seinäsi ja verrattava sitä tapettirullan mittoihin. Jaa rullan sisältämän tapetin pituus huoneen korkeudella, jotta saat selville rullan vuotamäärän.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä