Ilmanpuhdistin

8 kpl tuotetta
1380755(1).jpg
Kampanja
Huonon ilman sisään- ja uloshengittäminen on terveydelle haitallista. Ostamalla ilmanpuhdistimen, voit korjata tämän ongelman. Trademaxilta löydät monenlaisia laadukkaita ilmanpuhdistimia, jotka parantavat tilan sisäilmaa. Tutustu eri malleihimme ja tilaa sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopiva ilmanpuhdistin.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on ilmanpuhdistin?

Ilmanpuhdistin puhdistaa ilman hiukkasista, jotka voivat olla vaarallisia. Se ohjaa ilmaa suodattimien läpi, jotka puhdistavat sisälle tulevan ilman tehokkaasti. Joissakin ilmanpuhdistinmalleissa on myös erilaisiin tiloihin tarkoitettuja ominaisuuksia. Voit yleensä valita, millä nopeudella laite toimii ja kuinka kauan haluat sen olevan käynnissä. Muista arvioida ennalta, minkä kokoiseen tilaan ilmanpuhdistinta olet hankkimassa, jotta osaat hankkia oikeankokoisen mallin. Erikokoisiin tiloihin vaaditaan erikokoisia ja -tehoisia laitteita.

Kuinka usein ilmanpuhdistimen suodattimia pitää vaihtaa?

Jotta ilmanpuhdistimesi toimisi optimaalisesti, suodatin on vaihdettava tarpeeksi usein, sillä muuten on olemassa vaara, että suodatin lakkaa keräämästä hiukkasia. Vaihtoaika riippuu siitä, kuinka paljon laitetta käytät, mutta yleensä suodatin on vaihdettava 1-4 kertaa vuodessa.

Miksi ilmanpuhdistin?

Ilma ei voi saastua vain ulkona. Esimerkiksi kodeissamme pöly ja puhdistusaineet voivat heikentää sisäilman laatua. Ilmanpuhdistimen avulla saat nopeasti ja tehokkaasti terveellisemmän sisäilman. Jos sinulla on esimerkiksi astma tai allergia, ilmanpuhdistin voi luoda terveellisen sisäilman, jonka ansiosta terveysongelmat voivat vähentyä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja