Comfort Garden

Comfort Garden – laadukkaita ulkokalusteita

Tyylikkäät, edulliset ja kestävät, polyrottingista valmistetut kalusteet kestävät ulkona ympäri vuoden. Luo kutsuva ja viihtyisä ulkotila Comfort Garden -kalusteilla!

Kestävät, polyrottingista ja aintwoodista valmistetut ulkokalusteet

Comfort Garden -merkin ulkokalusteet on valmistettu helppohoitoisista materiaaleista, kuten polyrottingista ja puuta jäljittelevästä aintwood-materiaalista. Molemmat näistä materiaaleista ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Kalusteet voi säilyttää ulkona vuoden ympäri, ja hoidoksi riittää usein pelkkä kostutetulla liinalla pyyhkiminen. Tarvittaessa puhdistukseen voi käyttää mietoa pesuainetta. Materiaalit ovat UV-säteilyn kestäviä ja niiden pinta on vettähylkivä, joten niistä valmistetut kalusteet sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön!


Pidennä ulkokalusteiden käyttöikää

Comfort Gardenin ulkokalusteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Jotta kalusteet säilyisivät entistä pidempään siisteinä ja kuluisivat mahdollisimman vähän, suosittelemme niiden suojaamista Comfort Gardenin kalustesuojapeitteillä silloin, kun kalusteet eivät ole käytössä. Täydennä ulkokalusteryhmää yhteensopivalla pehmustelaatikolla, jossa tyynyt ja istuinpehmusteet on helppo pitää suojassa kastumiselta ja likaantumiselta. Pehmustelaatikoita on saatavilla muun muassa polyrottingista ja aintwoodista valmistettuina, värivaihtoehtoja on olemassa useita.


Comfort Garden -tuotteista on iloa ympäri vuoden

Hyödynnä ulkotilasi mahdollisimman hyvin. Kesähelteellä aurinkovarjo tai -purje suojaa liialliselta paahteelta, syksyllä terassilämmitin taas antaa tarvittaessa lisälämpöä niin, että terassilla voi nauttia värikkäistä syyspäivistä. Comfort Gardenin ihanissa porealtaissa voit rentoutua ja nauttia oleilusta niin kesän helteillä kuin keskitalven pakkasillakin. Comfort Garden auttaa sinua luomaan ulkotilan, josta voit nauttia vuoden ympäri!


Comfort Garden – kestäviä, tyylikkäitä ja laadukkaita ulkokalusteita

Comfort Gardenista on tullut yksi Suomen johtavista ulkokalustetavaramerkeistä. Valikoimaan kuuluu muun muassa suositut sarjat: Bahamas, James ja Sierra. Comfort Garden -merkin alle kuuluvat myös ylelliset porealtaat, kuten Jupiter, Galaxy, Pluto ja Earth. Comfort Gardenin ulkokalusteilla teet ulkotilastasi, oli se sitten terassi, veranta, kuisti tai parveke, luonnollisen ja upean paikan, jossa kaikki viihtyvät. Sadoille tavaramerkin tuotteille on yhteistä korkea laatu, turvallisuus ja ennen kaikkea edullisuus!

1379 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pyörillä
Pestävä
Vedenkestävä
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Altaan muoto
Grillityyppi
Valaistus
Toiminto
Suuttimet
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Säädettävä
Kategoria
Irrotettava kangas
Taitettava
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja