D-Sign

D-Sign – tyyylikkäät ja laadukkaat matot

Etsitkö kestävää ja laadukasta mattoa? Olet tullut oikeaan paikkaan! D-Sign tuotemerkin alle kuuluu laaja valikoima erikokoisia, -värisiä ja -tyylisiä mattoja, kaikki yhtä kestäviä ja tyylikkäitä.

Kestäviä mattoja joka huoneeseen

D-Sign mallistoon kuuluu laaja valikoima laadukkaita konekudottuja mattoja. Takaamme, että löydät D-sign-valikoimasta juuri sinun kotiisi täydellisesti sopivan maton! Valitse sopiva koko, väri sekä malli, ja olet valmis antamaan kodin jokaiselle huoneelle uuden ilmeen ihanalla matolla. D-Sign-matot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotta ne on helppo pitää puhtaina. Siksi ne sopivatkin erityisesti keittiöön ja eteiseen.


Hanki matto, joka kestää!

D-Sign tavamerkin matot valmistetaan koneellisesti moderneissa tehtaissa Turkissa. Mattojen materiaali on polypropyleenia, joka on luontoystävällinen tekokuitu, jota käytetään juurikin mattomateriaalina. Materiaalilla on monia hyviä ominaisuuksia, se ei pölyä, on allergiaystävällinen, edullinen ja helppo pitää puhtaana. Hankkimalla maton D-Signin valikoimasta, saat maton, joka on kestävä, ja josta on iloa vuosiksi eteenpäin.

56 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja