deNoord

deNoord – tyylikkäitä ja edullisia ulkokalusteita

deNoord haluaa tarjota asiakkailleen laajan valikoiman rentoutumiseen ja oleiluun sopivia ulkokalusteita. Edullisuus, ylellinen design ja korkea laatu kuvaavat erinomaisesti deNoordin ulkokalustevalikoimaa.

Kestävät ja laadukkaat ulkokalusteet deNoordilta

Useimmat deNoordin ulkokalusteista on valmistettu polyrottingista ja aintwoodista, jotka molemmat ovat kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja. Ne ovat UV-suojattuja ja kestävät hyvin pohjoisen ilmastomme rasitukset, joten ne voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. deNoordin ulkokalusteet ovat sekä tyylikkäitä, kestäviä että edullisia. deNoord tunnetaan muun muassa Marcus-, Thor- ja Oliver-sarjoista.


Sisusta ulkotila tyylikkääksi deNoordin tuotteilla

Tee ulkotilastasi yhtä viihtyisä kuin muustakin kodistasi! deNoord-tuotteiden valikoimasta löydät muun muassa oleskeluryhmät, nojatuolit, ruokailuryhmät, sivupöydät ja aurinkovuoteet, joilla saat taatusti tyyliä niin parvekkeelle, terassille kuin puutarhaankin. Haluatko sisustaa ulkotilasi upeilla kalusteilla, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia? Siinä tapauksessa deNoord on juuri oikea vaihtoehto sinulle.

133 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Pyörillä
Vedenkestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Säädettävä
Kategoria
Taitettava
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja