deNoord

52 edullista tuotetta

deNoord – tyylikkäitä ja edullisia ulkokalusteita

deNoord haluaa tarjota asiakkailleen laajan valikoiman rentoutumiseen ja oleiluun sopivia ulkokalusteita. Edullisuus, ylellinen design ja korkea laatu kuvaavat erinomaisesti deNoordin ulkokalustevalikoimaa.

Kampanja
Lajittelu

Kestävät ja laadukkaat ulkokalusteet deNoordilta

Useimmat deNoordin ulkokalusteista on valmistettu polyrottingista ja aintwoodista, jotka molemmat ovat kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja. Ne ovat UV-suojattuja ja kestävät hyvin pohjoisen ilmastomme rasitukset, joten ne voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. deNoordin ulkokalusteet ovat sekä tyylikkäitä, kestäviä että edullisia. deNoord tunnetaan muun muassa Marcus-, Thor- ja Oliver-sarjoista.


Sisusta ulkotila tyylikkääksi deNoordin tuotteilla

Tee ulkotilastasi yhtä viihtyisä kuin muustakin kodistasi! deNoord-tuotteiden valikoimasta löydät muun muassa oleskeluryhmät, nojatuolit, ruokailuryhmät, sivupöydät ja aurinkovuoteet, joilla saat taatusti tyyliä niin parvekkeelle, terassille kuin puutarhaankin. Haluatko sisustaa ulkotilasi upeilla kalusteilla, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia? Siinä tapauksessa deNoord on juuri oikea vaihtoehto sinulle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja