Eglo

EGLO – tyylikästä ja laadukasta valaistusta

EGLO on tuotemerkki, jolla on valikoimassaan erityylisiä ja -muotoisia valaisimia. EGLO-valikoimasta löydät muun muassa pöytävalaisimet, riippuvalaisimet, kattovalaisimet, ulkovalaisimet ja kylpyhuonevalaisimet.

Kotien valaisemista – vuodesta 1969 tähän päivään

EGLO sai alkunsa vuonna 1969 kun Ludwig Obwieser perusti yrityksen EGLO Leuchten, ja vuosi sen jälkeen avattiin yrityksen ensimmäinen oma myymälä Itävaltaan. Siitä lähtien EGLO laajentunut, ja 1980-luvun puolivälissä se oli yksi Euroopan johtavia valaisinvalmistajia. Nykyään EGLO on maailmalaajuisesti yksi koristeellisten valaisuratkaisujen edelläkävijä.


Tyylikkäitä EGLO-valaisimia kaikille

Johtavan markkina-asemansa ansiosta ei ole ihme, että EGLO on yksi valaisinteollisuuden suunnannäyttäjistä. Ottamalla jatkuvasti huomioon asiakkaiden toiveet ja tekemällä yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, yritys varmistaa, että laatu ja suunnittelun taso pysyvät korkealla. Kehitellessään uusia tuotteita EGLO kuuntelee tarkasti asiakkaidensa mielipiteitä ja toiveita. Tavoitteena on pystyä tarjoamaan toimivia valaistusratkaisuja kaiken tyyppisiin koteihin.


EGLO takaa laadun

EGLO asettaa tuotteidensa laadulle ja palveluille korkeat vaatimukset. Tästä syystä yritys valvoo tarkkaan valaisinten koko suunnittelu- ja valmistusprosessia tuoteideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Osaavan ja koulutetun henkilöstön ja luottavien yrityskumppaneiden ansiosta EGLO voi taata tuotteidensa laadun, joka käy käsi kädessä yrityksen ympäristöajattelun kanssa. Yritys käyttää muu muassa kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä pakkauksia ja on hajauttanut tuotteiden varastoinnin, jotta kuljetuskustannukset ja -päästöt voitaisiin pitää mahdollisimman alhaisina.

604 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Soveltuu
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyppi
Tyyli
Kategoria
Himmennettävä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja