Horredsmattan

Horredsmattan – käytännöllisyys ja tyyli yhdessä

Horredsmattanilla paino on tuotteiden toiminnallisuudessa ja innovaatioissa. Hankkimalla kotiisi Horredsmattanin maton, et saa vain tyylikästä sisustuselementtiä vaan kestävän maton, josta on iloa useiksi vuosiksi eteenpäin!

Horredsmattan – yli 500 vuoden kokemus alalta

Nykyään varsin tunnettu tuotemerkki Horredsmattan aloitti matkansa jo yli 500 vuotta sitten. Pienen, Boråsin ulkopuolella sijaitsevan Horred-kylän asukkaat aloittivat tekstiilien kutomisen alihankkijaperiaatteella kodeissaan jo 1500-luvulla. Tämä toiminta oli perustana sille, että 1900-luvun lopulla alueen osuus koko Ruotsin tekstiilivientistä oli noin puolet.


Tyylikkäitä ja käytännöllisiä mattoja

Koska vahva tietotaito ja käsityöperinne on periytynyt sukupolvelta toiselle, voit olla varma, että Horredsmattanin matto on parhaista parhain. Matot eivät ole ainoistaan kuvioltaan tyylikkäitä ja ainutlaatuisia, vaan ne ovat käytännöllisiä ja erittäin kestäviä laatumattoja. Jos etsit kestävää ja tyylikästä mattoa, on Horredsmattan-matto juuri se, mitä etsit! Trademaxin valikoimasta löydät paljon erilaisia Horredsmattanin mattoja. Valitse oman kotisi jokaiseen huoneeseen oma mattonsa. Erilaisia väri-, materiaali- ja kokovaihtoehtoja on useita.

98 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja