PR Home

PR Home – valaisimia jokaiseen kotiin

PR Home luo ympäristön, ihmisten ja eri ilmiöiden innoittamana kauniita ja houkuttelevia valaisimia. Uusi kattovalaisimesi, lattiavalaisimesi ja pöytävalaisimesi löytyvät varmasti PR Home -valikoimasta.

Mitä tuotteita PR Home myy?

PR Home aloitti yrityksenä, jonka päätuoteryhmä oli kehykset, mutta nyt se keskittyy valaisimiin. PR Home myy nykyään valaisimia sekä sisälle kotiin että ulkotilaan. PR Home kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, valosarjat ja paljon muuta löydät meiltä Trademaxilta.


Mitä PR Home -valaisimia on Trademaxin valikoimassa?

Trademaxilla tarjoamme laajan valikoiman PR Home -suosikkeja. Muutamia esimerkkejä ovat kangaspäällysteinen PR Home Plissé -kattovalaisin, moderni Stratosphere-kattovalaisin, tyylikäs PR Home Atmosphere -lampunjalka ja tunnettu PR Home Tindra -ikkunavalaisin. Meiltä löydät uuden PR Home -valaisimesi edullisesti.


Käyttääkö PR Home tuotteissaan kestäviä materiaaleja?

PR Home tekee kovasti töitä ollakseen ympäristöystävällisempi jokapäiväisessä työssään. Yritys käyttää pakkausmateriaaleja mahdollisimman paljon uudelleen, ja tuotteissa käytetyt metallit ovat enimmäkseen kierrätettyjä. Se, että PR Home luo kestäviä malleja, on suuri etu, sillä se vähentää kulutusta, mikä taas puolestaan pienentää hiilijalanjälkeä.

1336 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja