Vallila

Vallila – sisustustuotteita kaikille

Tuotemerkki Vallila lanseerattiin Suomessa vuonna 1935 ja siitä asti se on ollut skandinaavisen tyylin edelläkävijä. Vallilan laajassa valikoimassa on sisustustuotteita jokaiseen kotiin.

Luo näyttävä koti Vallilan tuotteilla

Vallila tarjoaa leikkisiä ja jännittäviä sisutustuotteita ja -tekstiilejä, joiden inspiraationa on Suomen luonto ja suomalaiset maisemat. Vallila tunnetaan näyttävistä ja kookkaista kuvioista ja vahvoista väreistä. Vallilan trendikkäillä ja tyylikkäillä sisustustuotteilla annat kotisi sisustukselle näyttävyyttä. Kauniisti kuvioitu matto on erinomainen pari yksivärisille verhoille. Tai ehkäpä tarvitset keittiöösi uusia astioita? Yhdistele erilaisia Vallilan sisustustuotteita ja -tekstiilejä ja anna kotisi sisustukselle yhtenäinen ilme.

Persoonallista sisustusta

Se, että Vallila on yksi johtavia sisustusalan tuotemerkkejä, ei ole sattumaa. Vallilalla ymmärretään, että sisustuksen yksityiskohdat merkitsevät paljon. Vallilalla siis suunnitellaan ja valmistetaan koko ajan ainutlaatuisia ja inspiroivia tuotteita juuri sinulle. Vallilan laajassa valikoimassa on pehmeitä sisustustuotteita, kuten kankaita, mattoja, värillisiä verhoja, tyynynpäällisiä, keittiötekstiilejä, pussilakanoita ja suihkuverhoja. Oli väri- materiaali- ja muotomieltymyksesi mikä tahansa, Vallilan valikoimasta löydät varmasti jotakin itsellesi.

1200 edullista tuotetta
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja