Kuntoiluvälineet

1 203 kpl tuotetta
Kampanja
1772440(1).jpg

Millaisia kuntoiluvälineitä Trademaxilta voi ostaa?

Trademaxin valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia kuntoilu- ja harjoitusvälineitä. Näillä kuntoiluvälineillä, esimerkiksi nostopenkillä, voit harjoittaa eri lihasryhmiä. Löydät meiltä muun muassa käsipainoja, painoliivejä, nyrkkeilysäkkejä ja paljon muuta - edullisesti.

Miten minun pitäisi laitteilla harjoitella?

Jos olet aloittelija etkä ole suuremmin harjoitellut, kannattaa alkuun ottaa melko rauhallisesti. Aloita rauhallisesti ja kuuntele ja tunnustele, miten kehosi reagoi tekemisiisi. Voit alkuun harjoitella esimerkiksi hieman kevyemmillä käsipainoilla.

Millainen laite minun kannattaa hankkia, jos haluan harjoittaa käsivarsia?

Käsivarsien treenamisen aloittamiseen sopivat niin käsipainot kuin levytankokin. Valikoimastamme löytyy myös leuanvetotankoja, joilla saat käsivarsille reilusti harjoitusta. Verkkokaupastamme löydät ihan samat kuntoilulaitteet kuin kotisi lähikuntosalilta. Kun hankit meiltä kuntoilulaitteet kotiin, ei sinun tarvitse lähteä enää erikseen salille.

Saatko teiltä kuntoilulaitteiden lisäosia?

Kyllä. Valikoimassamme on paljon erilaisia kuntoilu- ja harjoituslaitteiden lisäosia. Jos sinulla on kotonasi useita käsipainoja, voit hankkia niille näppärän käsipainotelineen. Löydät meiltä myös muita kuntosalilaitteiden lisäosia, joiden avulla teet treenaamisestasi niin tehokasta kuin mahdollista.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja